maja 2023
Witam, mam problem, otóż co odpalenie gry muszę wybierać od początku język, ustawienia pada, wczytuje mi ten pierwszy mecz i nie wczytuje mi zapisów gry (wczytuje, ale zaczynam od 1 sezonu kariery). Mam grę na platformie STEAM. Jak temu zaradzić? Reinstalacja gry nic nie pomogła, sprawdzanie spójności plików też nic nie pomogła.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
maja 2023 – ostatnio edytowany maja 2023
Hej @pretext97
Czy do komputera masz podłączony kontroler? Jeśli tak odłącz wszystkie urządzenia USB poza klawiaturą i myszką a następnie sprawdź działanie gry.
Dodatkowo zapisz profil w menu gry.
Ustawianie - Profil - Zapisz profil , gdy problem się powtórzy wybierz opcję wczytania profilu.
Na platformie Steam kliknij prawym na ikonę gry i wybierz Właściwości i Kontroler. W tym miejscu Wyłącz dla Steam.
Daj nam znać jak poszło.
EA_Pulsar
maja 2023 – ostatnio edytowany maja 2023
Hej @pretext97
Czy do komputera masz podłączony kontroler? Jeśli tak odłącz wszystkie urządzenia USB poza klawiaturą i myszką a następnie sprawdź działanie gry.
Dodatkowo zapisz profil w menu gry.
Ustawianie - Profil - Zapisz profil , gdy problem się powtórzy wybierz opcję wczytania profilu.
Na platformie Steam kliknij prawym na ikonę gry i wybierz Właściwości i Kontroler. W tym miejscu Wyłącz dla Steam.
Daj nam znać jak poszło.
EA_Pulsar
maja 2023
@pretext97 Czy problem został już rozwiązany? Będziemy wdzięczni za aktualizację sytuacji.
Pozdrawiam,
_Kalina
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA