Problem z włączeniem FIFA 23

autor: nikosbozy
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Zaakceptowane rozwiązanie

Problem z włączeniem FIFA 23

★★ Novice

Siemano, jest problem poniewaz pobralem FIFE 23 i wszystko jest ok tylko gdy odpalam pojawia mi sie okienko anticheata po czym znika i po 15 sekundach przywraca mnie na ekranu startowego EA APP, a gra sie nie odpala? Macie jakies sposoby na to?

Wiadomość 1 z 5 (251 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Zaakceptowane rozwiazanie

Dot.: Problem z włączeniem FIFA 23

Community Manager

Hej @nikosbozy 

Wygląda na to, że procesor w który wyposażony jest Twój komputer jest poniżej minimalnych wymagań gry. 

https://www.intel.com/content/www/us/en/products/compare.html?productIds=88191,42915

Zobacz w watku

Wiadomość 4 z 5 (197 wyświetleń)

Wszystkie odpowiedzi

Community Manager

Hej @nikosbozy 

Na początek sprawdź proszę czy gra nie jest blokowana przez program antywirusowy, lub zaporę sieciową dodając odpowiednie wyjątki. Jeśli to nie rozwiąże problemu prześlij nam proszę plik DxDiag

Wiadomość 2 z 5 (214 wyświetleń)

★★ Novice

Nie, nie blokuje. Przesyłam DxDiag.

Wiadomość 3 z 5 (209 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Community Manager

Hej @nikosbozy 

Wygląda na to, że procesor w który wyposażony jest Twój komputer jest poniżej minimalnych wymagań gry. 

https://www.intel.com/content/www/us/en/products/compare.html?productIds=88191,42915

Wiadomość 4 z 5 (198 wyświetleń)

Community Manager

Hej @nikosbozy 

Jeśli post @EA_Kuba odpowiedział na Twoje pytanie nie zapomnij oznaczyć go jako rozwiązanie.

EA_KalinaAHQ

Wiadomość 5 z 5 (155 wyświetleń)

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem

fifa-20-player-splash

Zabezpiecz swoje konto FIFA

Włącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.

Zobacz więcej w centrum pomocy EA