września 2022
Witam, kiedy będę mógł pobrać fifę 23 mając ea play pro? Czy 3 dni wczesniej będzie możliwość?
września 2022
@Kubushi2 Cześć
Tak, w ramach EA Play Pro będziesz mógł już 27 września grę pobrać i normalnie grać.
września 2022
Wiem, że 27 będę mógł pobrać, ale mi chodzi czy 3 dni wcześniej bedzie opcja żeby pobrać
września 2022 – ostatnio edytowany września 2022
Tak będzie, tylko dopiero 27 września zostanie odblokowana ta opcja dla abonentów EA Play Pro, lub ci co zakupią wersję Ultimate w przedsprzedaży.
Więcej jest w tym artykule - Zamówienia w przedsprzedaży oraz EA Play Pro
września 2022
września 2022 – ostatnio edytowany września 2022
@Avalayya Cześć
21 września oficjalnie będzie udostępniona aplikacja FUT 23 Web App, nie ma żadnych na oficjalnych stronach EA informacji o wstępnym pobieraniu gry tego samego dnia.
września 2022
@Kubushi2 @Avalayya @EA_Kalina Cześć
Sorry za wprowadzenie w błąd, nigdzie nie ma oficjalnej informacji na temat wstępnego pobierania - Mogło to by być ogłoszone.
września 2022
@Avalayya napisał/a:Oficjalnej informacji nie ma, jedynie wzmianka jest po dodaniu gry do biblioteki
Jeszcze dwa dni i będzie można pobrać grę.
dokładnie to samo mi się pojawiło po zakupie Fify23 i też mnie to zastanowiło "Wstępne pobieranie" jak to w ogóle rozumieć? wstępnie pobiorę sobie 1/3 gry czy jak?
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA