grudnia 2022
Witam
Od wczoraj gra fifa23 uruchamia się dłużej niż zawsze. Po uruchomieniu działają mi wszystkie tryby tylko nie ultimate team. Jak wybieram ten tryb to gra się zacina. Załączyłem screena na czym gra się zatrzymuje. Po wybraniu ultimate team żadne przyciski nie działają, a grę mogę wyłączyć tylko alt f4 lub menadżerem zadań. Prosze o pomo
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
grudnia 2022
Hej @mateusz14231
Na początek uruchom komputer w trybie czystego rozruchu i usuń uszkodzone pliki gry.
Daj znać jak poszło. Pozdrawiam,
_Kalina
grudnia 2022
Hej @mateusz14231
Na początek uruchom komputer w trybie czystego rozruchu i usuń uszkodzone pliki gry.
Daj znać jak poszło. Pozdrawiam,
_Kalina
stycznia 2023
Hej @mateusz14231
Nie zapomnij oznaczyć odpowiedzi @EA_Kalina jako rozwiązanie jeśli udało Ci się rozwiązać problem.
marca 2023
wykonałem to i nadal mi nie działa. Jakieś pomysły?
marca 2023
Hej @Igorrr21
Jeśli problem pojawia się nadal po wykonaniu kroków, sprawdź proszę czy problem będzie występował nadal po zresetowaniu routera (odłączając go również od zasilania na kilka minut).
Ponadto jeśli masz taką możliwość sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się na alternatywnym połączeniu internetowym.
kwietnia 2023
nadal to samo . Próbowałem wszystkiego
maja 2023
Hej @Igorrr21
Dzięki za odpowiedź.
Powiedz nam proszę jakie kroki wykonałeś dotychczas. Dodatkowo czy mógłbyś potwierdzić, że problem pojawia się na platformie PC?
maja 2023
Udało mi się to naprawić.
Jezeli ktoś ma ten sam problem spróbujcie usunąć folder fifa 23 z dysku C:\Users\username\onedrive\documents\fifa23 , po czym zrobić reinstall gry.
Pozdrawiam
maja 2023
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA