września 2022
Czy ktoś poza mną też tak miał że dostał jedynie paczkę stadionu? Konto na konsoli Xbox, a po przełączeniu na profil PS wszystkie paczki dostałem normalnie.
września 2022
Hej @Petebson
Mowa tu o tzw. nagrodach lojalnościowych. Zakładam więc, że Twoja historia w grach z serii FIFA jest dłuższa dla platformy PlayStation niż dla Xbox - dlatego pojawiła się różnica w odebranej zawartości.Daj znać czy się nie mylę?
Pozdrawiam,
_Kalina
września 2022
Również nie otrzymałem paczek 80+ pomimo że grałem w FIFĘ 22 na tym samy koncie i tej samej platformie.
Tutaj loguje się 0 coins, 0 fifa points i 0 wymiennych kart. Klub w którym nie można przez tydzień zrobić nic
września 2022 – ostatnio edytowany września 2022
@EA_Kalina No właśnie fifa 22 to jedyna fifa w którą grałem na Ps reszta była ogrywana na Xbox stąd moje zdziwienie. Rok temu kupując pierwszy raz na Ps dostałem wszystkie paczki mimo tego że pierwszy raz grałem w wersje sony.
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA