Nie dostałem startowych paczek 80+

autor: Petebson
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Nie dostałem startowych paczek 80+

★★ Novice

Czy ktoś poza mną też tak miał że dostał jedynie paczkę stadionu? Konto na konsoli Xbox, a po przełączeniu na profil PS wszystkie paczki dostałem normalnie.

Wiadomość 1 z 4 (322 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Dot.: Nie dostałem startowych paczek 80+

Community Manager

Hej @Petebson 

Mowa tu o tzw. nagrodach lojalnościowych. Zakładam więc, że Twoja historia w grach z serii FIFA jest dłuższa dla platformy PlayStation niż dla Xbox - dlatego pojawiła się różnica w odebranej zawartości.Daj znać czy się nie mylę?

Pozdrawiam,

_Kalina

EA_KalinaAHQ

Wiadomość 2 z 4 (288 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★ Novice

Również nie otrzymałem paczek 80+ pomimo że grałem w FIFĘ 22 na tym samy koncie i tej samej platformie.

Tutaj loguje się 0 coins, 0 fifa points i 0 wymiennych kart. Klub w którym nie można przez tydzień zrobić nic

Wiadomość 3 z 4 (279 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

[ Edytowane ]
★★ Novice

@EA_Kalina No właśnie fifa 22 to jedyna fifa w którą grałem na Ps reszta była ogrywana na Xbox stąd moje zdziwienie. Rok temu kupując pierwszy raz na Ps dostałem wszystkie paczki mimo tego że pierwszy raz grałem w wersje sony.

Wiadomość 4 z 4 (259 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem

fifa-20-player-splash

Zabezpiecz swoje konto FIFA

Włącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.

Zobacz więcej w centrum pomocy EA