maja 2023 – ostatnio edytowany czerwca 2023 przez EA_Pulsar
Witam mam problem z grą fifa 23 problem jest taki że jak gram sobie gre (mecz) to nagle znikąd wyłącza mi gre przez to np w draft mam 1/3 statystyki ponieważ crashuje mi gre bez powodu aktulizowałem gre włączam ją jako administrator i nic to nie pomaga prosze o pomoc
CM temat został edytowany dla zgodności z naszymi zasadami.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
czerwca 2023
Hej @dadek800
Jeśli Twoja gra zamyka się bez komunikatu błędu zmień ustawienia UAC systemu na Zawsze powiadamiaj i przetestuj grę.
Może wtedy pojawi się jakiś komunikat błędu, który naprowadzi nas na rozwiązanie. Dla pewności, sprawdź ją także w konfiguracji Nie powiadamiaj nigdy.
Sprawdź też grę w trybie czystego rozruch komputera. Powoduje on wyłączenie zadań wykonywanych w tle, które mogą zakłócać działanie gier.
Wyślij nam raport DxDiag w razie dalszych problemów.
czerwca 2023
Hej @dadek800
Jeśli Twoja gra zamyka się bez komunikatu błędu zmień ustawienia UAC systemu na Zawsze powiadamiaj i przetestuj grę.
Może wtedy pojawi się jakiś komunikat błędu, który naprowadzi nas na rozwiązanie. Dla pewności, sprawdź ją także w konfiguracji Nie powiadamiaj nigdy.
Sprawdź też grę w trybie czystego rozruch komputera. Powoduje on wyłączenie zadań wykonywanych w tle, które mogą zakłócać działanie gier.
Wyślij nam raport DxDiag w razie dalszych problemów.
czerwca 2023
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA