czerwca 2023 – ostatnio edytowany czerwca 2023
Witam, już praktycznie gra się kończy, od początku sezonu staram się uzyskać pomoc. Niestety, jedyne co uzyskałem to zawieszenie konta na dobe za za kropkowane przekleństwo.
Gra chodzi jak na filmiku, czasem dobrze się mecz zacznie, strzelam szybko 2,3 bramki, ale w drugiej połowie, albo pod koniec pierwszej gra zwalnia, że staję sie niegrywalna. Często od początku problemy. Gram na taktykach zrównoważonych, zawodnicy do końca mają zapas siły. Internet ocena 99/100. Wygląda jakby to była wina kompa. Mam włączone monitorawnie pingu i jakości łaczą. Zadne ikonki o złej jakości się nie pojawiają. ping do 10ms. Sztuczna inteligencja zachowuję się jakby nie wiedziała gdzie piłka się znajduję, uciekają w innym kierunku, muszę zawracać, mijam się o włos. zadnych automatycznych przejęć, wszystko muszę sam wyszarpać, odebrać, reszta stoi i się patrzy.
https://www.youtube.com/watch?v=IbYAGbfHIgo
czerwca 2023
U mnie jest bardzo podobnie. Na początku meczu jest dość płynnie i gra się fajnie, dlatego też na początku na ogół zdobywam bramki. A im dalej, tym większy spadek płynności, kilkusekundowe lagi, brak responsywności. Tak jak by coś w miarę upływu czasu meczu się zapychało. Najgorsze jest to, że znikąd nie można otrzymać w tej sprawie pomocy. A to pozwala wyciągnąć jedyny słuszny wniosek - nie da się nic zrobić bo gra jest źle zrobiona.
czerwca 2023 – ostatnio edytowany czerwca 2023
Zmniejszyłem częstotliwość odświeżania ekranu ze 165hz na 60hz w ustawieniach nvidia (niestandardowe). Niby gra trzyma 60 kl/s, ale daleko jej do płynnej. Gra zwalnia, zawodnicy się ślizgają, zatrzymują przed przeciwnikiem pół metra zamiast wbiegać. Nawet piłka dziwnie się odbija albo toczy podczas podań
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA