kwietnia 2023
Jakis czas temu kupiłem fifę 23 i używając rtx 3060 TI mam w niej jedynie 30 fpsów. Próbowałem zmieniać ustawienia równie w grze, jak i w panelu Nvidia. Błagam o pomoc.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
kwietnia 2023
Spróbuj jeszcze zmienić ustawienia Trybu debugowania w panelu sterowania Nvidii i przetestuj grę.
Kliknij prawym klawiszem na pulpicie > z menu wybierz Panel Sterowania Nvidia > z górnego menu wybierz Pomoc > a w tym menu Tryb Debugowania.
Jeśli to nie pomoże spróbuj dodatkowo te kroki:
Uruchom grę z poziomu aplikacji GeForce Experience i sprawdź czy jest jakaś poprawa.
Podeślij nam raport DxDiag w razie dalszych problemów.
kwietnia 2023
kwietnia 2023
Sprawdź dodatkowo Zarządzanie ustawieniami 3D w panelu sterowania Nvidii dla wyświetlania maksymalnej ilości klatek.
kwietnia 2023
Skoków temperatury nie zauważyłem, odinstalowanie i zainstalowanie sterowników niestety nie pomogło, problem występuje tylko w Fifie.
kwietnia 2023
kwietnia 2023
Spróbuj jeszcze zmienić ustawienia Trybu debugowania w panelu sterowania Nvidii i przetestuj grę.
Kliknij prawym klawiszem na pulpicie > z menu wybierz Panel Sterowania Nvidia > z górnego menu wybierz Pomoc > a w tym menu Tryb Debugowania.
Jeśli to nie pomoże spróbuj dodatkowo te kroki:
Uruchom grę z poziomu aplikacji GeForce Experience i sprawdź czy jest jakaś poprawa.
Podeślij nam raport DxDiag w razie dalszych problemów.
maja 2023
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA