Gra się uruchamia ale anticheat blokuje ultimate.

autor: gregPL3
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Gra się uruchamia ale anticheat blokuje ultimate.

★★★ Newbie

Cześć wam, ogólnie jestem zły i nie ukrywam ale staram się też być wyrozumiały.

Tak jak w temacie gra się odpala, grałem nawet pierwszy mecz jakieś rozgrywki przy pierwszym uruchomieniu gry. Problem pojawia się przy kliknięciu kafla Ultimate.

Jak go kliknę gra się wyłącza i wyskakuje jak już się dowiedziałem popularny błąd, że AntiCheat wykrył niewłaściwą konfigurację i mam sprawdzić czy nie mam jakiś cheatów by uruchomić grę. Oczywiście nie mam. Próbowałem różnych sposobów nic nie pomogło. Grę kupiłem tylko po to by grać Ultimate, do przedwczoraj grałem w fut 22 ale uznałem, że w 23 będzie większa zabawa. Niestety nie wyszło. 

Raczej nie spodziewam się, że ktoś pomoże mi rozwiązać ten problem. 

Temat tworzę głównie po to, by dowiedzieć się z oficjalnego źródła, czy EA zna w ogóle przyczynę tego problemu i czy spodziewa się to naprawić. Jeśli tak to po prostu chciałbym się dowiedzieć jak już to się stanie. Nie mam zbyt wiele czasu, żeby godzinami czytać internet i próbować kolejnych bezskutecznych metod. To w sumie wina producenta, prawa? Zakupiłem produkt i chciałbym żeby był sprawny, skoro nie jest, oczekuję, że producent się o to postara. No ludzie...

Wiadomość 1 z 1 (120 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem

fifa-20-player-splash

Zabezpiecz swoje konto FIFA

Włącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.

Zobacz więcej w centrum pomocy EA