marca 2023
marca 2023
Mam dalej ten problem fifa się odpala i wisi na ekranie startowym 3 dni dziś odpalam to już czarne okno tyle pieniędzy za edycję ultimate zapłaciłem za taki szrot. Nigdy żadna gra nie sprawiła mi tyle problemów od samego początku. Próbowałem wszystkiego nic nie działa naprawcie to wreszcie
marca 2023
1.Najpierw zrobiłem tak jak na filmie poniżej ( chociaż nie wiem czy to w czymś pomogło)
2. Dodałem do wyjątków w zaawansowanej ochronie(W ZAPORZE BYLY JUZ USTAWIONE) antywirusa bitdefender ( ewentualnie można wyłączyć całkowita ochronę antywirusa)
Wyjątki:
1.x:\program files\electronic arts\ea deskop\eadeskop.exe
2. x:\ program files\fifa 23\eaanticheat.gameservicelauncher.exe
3.x:\program files\ fifa 23\ fifa23.exe
Link do filmiku
marca 2023
W zaporze mam wszystkie wyjątki robiłem jak na filmie nic nie pomaga
marca 2023
marca 2023
Dziękuję Ci bardzo zadziałało tak jak powiedziałeś trzeba nie tylko w zaporze ale ogólnie w antywirusie dodać do wyjątku. Miłej nocy a ja idę grac 😁😁
marca 2023
Postawiłem na nowo system i gra się uruchomiła.
Gra nie działa jednak po zainstalowaniu sterowników do pada PS3. Po odinstalowaniu też już niestety nie działa.
marca 2023
Ja odznaczyłem we wszystkim opcje uruchom jako administrator i normalnie poszło. Szkoda, że kupiłem gre na premierze za ponad 2 stówki i po kilku miesiącach dalej muszę się męczyć żeby ją odpalić
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA