Fifa 23 poruszanie się zawodników w trybie online jak i offline

autor: 637dea11b484b529
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Fifa 23 poruszanie się zawodników w trybie online jak i offline

[ Edytowane ]
★ Apprentice

Witam mam problem odnośnie z bieganiem i zachowywaniem się zawodników  , to co się dzieje to jest tragedia , piłkarze biegają jak w błocie a podania są tragiczne i w trybie online jak i offline,  kiedy będzie można normalnie grać w tą grę? 

Edit: Poprawiłam nieco tytuł Twojego wątku, żeby lepiej oddawał treść postu. Połączyłam również kilka Twoich wypowiedzi z innych wątków.

Wiadomość 3 z 12 (674 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Dot.: Nieprawidłowe poruszanie się modeli piłkarzy podczas rozgrywki

★ Apprentice
@miki92montana Ostatnio nawet zmienili sposób komunikacji z nimi , na infolinię już się nikt nie dodzwoni a to wszystko po to aby nie wytykać im błędów
Wiadomość 1 z 12 (744 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Dot.: opóźnienia online

★ Apprentice
@Greg2327 Nikt Tobie na to nie odpowie bo oni sami nie wiedzą , większość graczy tak ma ale oni mają w * to , najważniejsze aby hajs się zgadzał w EA za sprzedany produkt a to że my gracze mamy problemy to ich mało interesuje , co chwila jest jakaś "łatka " która niby ma poprawiać rozgrywkę a mam wrażenie że z każdą aktualizacją tą gra jest jeszcze gorsza niż przed . EA nawet zmieniło sposób kontaktu z nimi , na infolinię już nikt się nie dodzwoni a to wszystko po to aby nie wytykac im błędów bo tutaj na stronie możesz pisać co chcesz a i tak odzewu nie będzie a jak zaczniesz bluzgac to Cie zablokują tak działa tą firma od dłuższego czasu hajs-hajs-hajs i jeszcze raz hajs u nich ma się zgadzać na koncie w resztę mają wywalone
Wiadomość 2 z 12 (711 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Dot.: Fifa 23 poruszanie sie zawodników

★ Apprentice
Taka tutaj pomoc jak na infolini ea czyli żadna , zamknijcie tą stronę bo ona nic nie wnosi.
Wiadomość 4 z 12 (663 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Community Manager

Hej @637dea11b484b529 

Zacząć muszę od tego, że podbijanie wątku, nie przyspieszy odpowiedzi w temacie, czy też rozwiąnia problemu. Forum AHQ to przede wszystkim forum społeczności skupionej wokół gry. Jeśli chcesz wiedzieć, kiedy ktoś odpowie na twoje pytanie, dodaj swój wątek do zakładek w przeglądarce lub zasubskrybuj informacje o nowych wypowiedziach. Inni gracze wypowiedzą się, kiedy będą mieli coś konkretnego do napisania lub kiedy będą znali odpowiedź.

Jeśli doświadczasz problemów z rozgrywką online jak i offline, na start sugeruję pobranie aktualizacja systemu i  sterowników dla swojej karty graficznej.

Dodatkowo zweryfikuj pliki lokalne gry  - napraw grę poprzez EA app / sprawdź spójność plików gry, jeśli grasz na Steam.

Uruchom także komputer w trybie czystego rozruchu

Sprawdź również czy obniżenie ustawień w grze wpłynnie na płynność rozgrywki.

Daj znać jak poszło i napisz jakie inne kroki masz już ewentualnie za sobą.

Pozdrawiam,

_Kalina

EA_KalinaAHQ

Wiadomość 5 z 12 (653 wyświetleń)

★ Apprentice
@EA_Kalina Gram na ps5 i od dłuższego czasu tak jest , robiłem już wszystko i nadal problem występuje, resetowanie ps5 nie pomaga , aktualizacje są najnowsze , reinstalacja gry nie pomaga , zmiana internetu również nie , więc słucham dalszych podpowiedzi które mogłyby pomóc. Wykonałem wszystkie możliwe możliwości jakie tylko mogłem zrobić
Wiadomość 6 z 12 (638 wyświetleń)

Dot.: Fifa 23 poruszanie się zawodników w trybie online jak i offline

[ Edytowane ]
Community Manager

@637dea11b484b529 ponieważ problemy, o których piszesz pojawiają się zarówno w trybach online jak i offlinesprawdź dodatkowe kroki:

• w FIFA 23 stwórz nowy skład i spróbuj rozegrać nim kilka spotkań
  • wyłącz funkcje społecznościowe: W przypadku konsoli PS5 funkcje społecznościowe, takie jak powiadomienia o znajomych, mogą wpłynąć na wydajność gry

• przeczyść konsolę: Pamiętaj, że konsola może się nagrzewać podczas gry, co może wpłynąć na jej wydajność. Upewnij się, że twoja konsola jest czysta i że powietrze może swobodnie przepływać przez jej wentylatory

Na marginesie dodam, że możesz zmienić swoje obecne EA ID na mniej randomowe.

1. Przejdź do ustawień Konto EA i płatności.
  2. Kliknij zakładkę O mnie
  3. Kliknij odsyłacz Edytuj przy napisie:
    • Podstawowe informacje, aby zmienić swoje EA ID

EA_KalinaAHQ

Wiadomość 7 z 12 (574 wyświetleń)

Re: Fifa 23 poruszanie się zawodników w trybie online jak i offline

Community Manager

Hej @637dea11b484b529 

A próbowałeś już może założyć całkowicie nowy skład, używając zupełnie innych graczy w składzie głównym i rezerwowym? 

Jeśli nie, to spróbuj tego rozwiązania i zagraj kilka meczy nowym składem

W przypadku dalszych problemów, załóż nowe konto użytkownika na konsoli i sprawdź na nim grę dla porównania. 

Odłącz też od konsoli wszelkie urządzenia poza padem (dyski zewnętrzne, głośniki/słuchawki bluetooth, itp).

EA_PulsarAHQ

Wiadomość 8 z 12 (571 wyświetleń)

Re: Fifa 23 poruszanie się zawodników w trybie online jak i offline

★ Apprentice
@EA_Pulsar Dzięki , sprawdzę to rozwiązanie choć trochę coś nie tak jak muszę zmienić cały skład po to aby gra chodziła tak jak powinna ale sprawdzę ten krok
Wiadomość 9 z 12 (557 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Dot.: Fifa 23 poruszanie się zawodników w trybie online jak i offline

★ Apprentice
@EA_Kalina Dzięki wystawiłem swoją konsole za okno żeby mieć pewność że ona na 100 % sie nie nagrzewa i jednak nawet taka opcja nie pomogła.

Ps. Ten identyfikator mi się podoba więc go nie zmienię ale dzięki za podpowiedź o zmianie
Wiadomość 10 z 12 (544 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem

fifa-20-player-splash

Zabezpiecz swoje konto FIFA

Włącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.

Zobacz więcej w centrum pomocy EA