FIFA 23 - PC - EA AC - ...wymagany jest dostęp administratora.

autor: Mivon3
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Dot.: Anticheat po najnowszym patch

★★★ Novice

No mogliby zamiast psuć choć raz coś poprawićAngry

Wiadomość 11 z 45 (1 511 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★★ Newbie

mam tak samo

Wiadomość 12 z 45 (1 499 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Dot.: nie mozna uruchomic gry, wymagany jest

Community Manager

Hej @Mivon3 

Upewnij się, że gra nie jest również blokowana przez zaporę sieciową oraz program antywirusowy dodając odpowiednie wyjątki. 

Co to są wykluczenia w zabezpieczeniach systemu Windows? - Pomoc techniczna pakietu Office

Ponadto, czy na Twoim komputerze jest kilka profili? 

Wiadomość 13 z 45 (1 438 wyświetleń)

★★★★ Novice
@Wothas Mam to samo tragedia z tym ostatnim razem pomogło mi format systemu ale nie widzi mi się formatowanie systemu po każdym update od EA to k.. żałosne
Wiadomość 14 z 45 (1 484 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★ Novice
@Wothas również to samo przy włączani Fify wyskakuje ze cie z uprawnieniami administratora gdy ustawiam tak Fifę to jest dalej gdy ustawiam anticheat jako administrator to wyskakuje już inny błąd po konsultacji z pomocą EA otrzymałem odpowiedź że pracują nad tym nie mogą się określić kiedy naprawia 🤣
Wiadomość 15 z 45 (1 482 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Dot.: nie mozna uruchomic gry, wymagany jest

★★★ Newbie
@EA_Kuba dodanie tych wykluczen nic nie zmienilo a na komputerze mam jeden profil
Wiadomość 16 z 45 (1 427 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Nie można uruchomić gry, wymagany jest dostęp administratora

★★★ Newbie

Witam, włączając dzisiaj grę po nowej aktualizacji wyświetla się komunikat "Nie można uruchomic gry, wymagany jest dostęp administratora" chociaż uruchamiam grę jako administrator

Wiadomość 17 z 45 (1 584 wyświetleń)

★★★★ Novice

ty i reszta co to zobaczą spróbujcie odznaczyć "uruchom jako administrator" na FIFIE nie na ea desktop bo akurat mi pomogło tylko na grze odznaczenie tego i gra się odpaliła 

Wiadomość 18 z 45 (4 131 wyświetleń)

★ Novice
@meffiv Dzięki działa:*
Wiadomość 19 z 45 (1 464 wyświetleń)

Problem z uruchomieniem gry Fifa 23

★★★ Novice

Witam, gdy chcę wejść do fify wyskakuje mi taki błąd, mam ten problem od dzisiaj. Nie wiem czemu, ale nie mogę uruchomić gry w trybie administratora. Dodam, że Fifę posiadam na Steamie. 

Poniżej podsyłam screeny, gdzie jest widoczne, że nie mogę uruchomić gry jako administrator. Pozdrawiam Standard smile

Wiadomość 20 z 45 (1 504 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem

fifa-20-player-splash

Zabezpiecz swoje konto FIFA

Włącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.

Zobacz więcej w centrum pomocy EA