styczeń
Witam mam pewien problem ostatnio zakupiłem fifę 23 na steam zrobiłem też aplikacje ea i powiązałem konta. Gdy klikam uruchom grę wyświetla się przygotowuję grę a po chwili się wyłącza i gra się nie uruchamia prubowałem włączyć jako administrator ale to też nie działa pomóżcie
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
styczeń – ostatnio edytowany styczeń
Hej @Informacje415
Spróbuj jeszcze zweryfikować pliki gry na Steam oraz w aplikacji EA. Kliknij ikonę gry w aplikacji EA i wybierz menu z trzema kropkami, w którym znajdziesz opcję „Napraw”.
Napisz nam też czy grę zainstalowałeś w domyślnej lokalizacji, czy zmieniałeś folder instalacji.
styczeń – ostatnio edytowany styczeń
Hej @Informacje415
Spróbuj jeszcze zweryfikować pliki gry na Steam oraz w aplikacji EA. Kliknij ikonę gry w aplikacji EA i wybierz menu z trzema kropkami, w którym znajdziesz opcję „Napraw”.
Napisz nam też czy grę zainstalowałeś w domyślnej lokalizacji, czy zmieniałeś folder instalacji.
styczeń
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA