FIFA 22 - Squad Battles i wyłączanie się z gry!

autor: PaCZin0
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

FIFA 22 - Squad Battles i wyłączanie się z gry!

★ Novice

Produkt: FIFA 22
Platforma:PC
Podaj na jakiej platformie grasz? PC
Model karty Nvidia lub AMD RTX 3070
Podaj ilość pamięci RAM w GB 12 Gb
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID?
W którym trybie miało to miejsce? FIFA Ultimate Team
W jakim trybie? Squad Battles
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 06.10.2021r
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 1:04-1:07
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? EET (ART) - GMT + 2:00
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Próbując zagrać z tym przeciwnikiem którego mam na liście w Squad Battles Kicker FC
Co się dzieje? Witam. Uruchamiam sobie grę Fifa 22 i wchodzę w Ultimate Team, po wejściu w zakładkę Squad Battles i po wyborze przeciwnika oraz wybraniu już strojów pojawia mi się Skład zespołu przeciwnika na ułamek sekundy po czym wywalą grę do pulpitu... i tak za każdym razem! proszę o pomoc! bo nie zamierzam stracić swojego cennego czasu który poświęciłem w tym tygodniu na zdobycie punktów!!!
Co powinno się stać? Powinien po pokazaniu się składów przeciwnika odpalić rozgrywka

Witam. Mam problem z Ultimate Team a dokładniej z trybem Squad Battles, po wyborze klubu z którym  chcę rozegrać rozgrywkę i wyborze poziomu botów oraz stroi, ukazuje mi się skład przeciwnika na ułamek sekundy i wypie.... grę do pulpitu..

Wiadomość 1 z 8 (1 407 wyświetleń)

Dot.: FIFA 22 - Squad Battles i wyłączanie się z gry!

★★★ Novice

Witam mam ten sam problem wywala mi gre przed meczem 

Wiadomość 2 z 8 (1 313 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

FIFA 22 wraca do pulpitu po pokazaniu składu rywala

★ Novice

Witam!
Posiadam problem z grą FIFA 22, otóż problem polega na tym, że wybierając mecz w Squad Battles, wyświetla się skład rywala, pokazuje się czarny ekran i wracam do pulpitu komputera.
Czy ktoś wie jak można zaradzić temu albo ma gotowe rozwiązanie?

Bardzo proszę o pomoc i pozdrawiam.

Wiadomość 3 z 8 (1 267 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Community Manager

Hej @PaCZin0 @Stinka93 

Na angielskim forum natknąłem się na rozwiązanie, które polega na zmianie stadionu na Srebrny Stadion FUT. - link 

Poprosiłbym Was, jeśli problem pojawia się u Was nadal, o sprawdzenie tego obejścia. Dajcie nam znać o rezultatach Standard smile

Untitled.pngKuba.png
Wiadomość 4 z 8 (1 249 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Dot.: FIFA 22 wraca do pulpitu po pokazaniu składu rywala

Witaj @M1CWAG

Prześlij plik DXDIAG 

CCP Hero Banner - Blue.png

Wiadomość 5 z 8 (1 247 wyświetleń)

★ Novice

Przesyłam plik DXDIAG

Wiadomość 6 z 8 (1 238 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

@M1CWAG Przeniosłem twój wpis do tego tematu, ponieważ widzę, że jest to znany problem. Wygląda na to, że to wina stadionu, EA Kuba podał w tym poście link do rozwiązania

CCP Hero Banner - Blue.png

Wiadomość 7 z 8 (1 228 wyświetleń)

★ Novice

Witam,

Po kilku dniach męczarni i przeczytania wszystkich wątków w temacie nagłego wyłączania się Fify 22 do pulpitu znalazłem rozwiązanie, które u mnie zadziałało.

Jeśli używacie emulatora x360ce to trzeba wymyśleć coś innego, gdyż w moim przypadku to ten program powodował problemy. Grając w UT w momencie gdy już dołączał się przeciwnik w Division Rivals było wyjście do pulpitu. Po usunięciu emulatora i włączenia na klawiaturze wszystko normalnie poszło. Na razie jeszcze nie udało mi się zrobić tak żeby działał zarówno  Ultimate i jednocześnie pady. Jak nie jedno to drugie się pierd.....li.

Tak na marginesie żenadą jest że używając padów LOGITECH co roku muszę bawić się z emulatorami bo EA nie może tego ogarnąć od 10 lat.

Powodzenia

Wiadomość 8 z 8 (906 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem

fifa-20-player-splash

Zabezpiecz swoje konto FIFA

Włącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.

Zobacz więcej w centrum pomocy EA