luty
Witam mam problem z Fifą 22 gdyż po włączeniu jej i wyskoczeniu launchera po kliknięciu graj, gra nie uruchamia się :/, wyłączałem antyvirusa, instalowałem grę na nowo, naprawiałem grę przez ea, oraz próbowałem odpalić jako administrator. Nie wiem co możę być tego powodem kiedyś miałem podobny błąd lecz po dłuższym czasie gra odpalała normlanie teraz już w ogóle. Zauważyłem też ze w folderze gry nie posiadam pliku fifa.setup.ini czy jakoś tak ale czy to może być
powód ? Proszę o pomoc !
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
luty
Zainstalowałem grę na nowo 3 raz i teraz działa bez zarzutów tak czy siak dzięki za pomoc !
luty
Hej @DolarekXDD
Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Dla testu sprawdź proszę czy podobny problem będzie pojawiał się jeśli grę uruchomisz z poziomu nowego konta administratora utworzonego na komputerze.
Tworzenie konta użytkownika lokalnego lub konta administratora w systemie Windows 10
luty
Zainstalowałem grę na nowo 3 raz i teraz działa bez zarzutów tak czy siak dzięki za pomoc !
luty
Dzięki za informację @DolarekXDD
luty
Super, że działa! @DolarekXDD oznaczyłam Twoją odpowiedź jako rozwiązanie.
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA