Dot.: Problem z Aktualizacją gry FIFA 23

autor: EA_Kuba
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

★★★ Newbie

Dalej nie działa

Wiadomość 1 z 5 (345 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo
Highlighted

Community Manager

Hej @4676464754867463 

Wydzieliłem Twój komentarz z innej dyskusji, w której ostatni komentarz został udzielony kilka miesięcy temu. 

Rozumiem, że Twój problem objawia się w ten sam sposób, czyli aktualizacja gry FIFA 23 jest niejednostajna i prędkość jest bardzo niska? 

Czy na Twoim komputerze jest zainstalowany jakiś program antywirusowy?

Wiadomość 2 z 5 (335 wyświetleń)

★ Apprentice
@EA_Kuba dziś chciałem zrobić aktualizację i najpierw pojawiło się, że pobiera ponad 44 GB (pobrało w 2 min więc nie sądzę by było to aż tyle) a nastepnie, że zostało ponad 3GB i tu już tak zwolniło, że nie da sie tego pobac
Wiadomość 3 z 5 (306 wyświetleń)

★ Apprentice
@W0dkiBymSieNapil wyłączyłem antywirusa...nic nie pomogło dalej to samo. ewidentnie błąd po stronie EA
Wiadomość 4 z 5 (292 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★★ Newbie
@W0dkiBymSieNapil Mam ten sam problem, najpierw te 44GB pobrało się błyskawicznie a potem te 3GB pobiera się z maksymalną prędkością kilkuset KB i praktycznie nie da się tego pobrać bo trwało by to chyba kilkadziesiąt godzin. To na pewno błąd EA.
Wiadomość 5 z 5 (265 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem

fifa-20-player-splash

Zabezpiecz swoje konto FIFA

Włącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.

Zobacz więcej w centrum pomocy EA