Brak wymiennej zawartości

autor: Zendeman
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Brak wymiennej zawartości

★★ Novice

Gram od fify 22 na PS5.

W tej fifie nie dostałem żadnej zawartości wymiennej, tylko niewymienne rzeczy.

Nie mogę zrobić podstawowego SBC ani nic kupić

Mam 0 coins i 0 fifa points których nie da się dokupić.

Mój klub jest całkowicie "softlockowany" przez brak jakiejkolwiek wymiennej karty, nawet kontraktu.

Wiadomość 1 z 6 (354 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

nie dostałem paczek na webb app

★ Novice

Witam, jest taki problem, że nie dostałem żadnej wymiennej paczki w web app fifa 23 tylko same niewymienne.

Wiadomość 2 z 6 (341 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Dot.: Brak wymiennej zawartości

★★★★★ Apprentice
@Zendeman Zawartość jaką otrzymaliśmy na start aplikacji Web App w FIFIE 23 zależała od tego czy dany graczy grał już w poprzednie odsłony z serii. Im dłużej posiadasz konto tym "lepszą" zawartość otrzymasz.
Wiadomość 3 z 6 (324 wyświetleń)

★★ Novice

Gram w FIFE 22 od lipca, kolega gra od kwietnia. On dostaje 4 wymienne paczki 80+. Ja dostaje nic.

To niespecjalnie ma sens, w szczególności jeżeli zobaczy się, że gra mnie kompletnie zablokowała tym że nie dostałem nawet szansy na zdobycie 1 coinsa. 

Efektywnie jedyne co teraz mogę kliknąć w klubie to discard na kartach niewymiennych. Przez tydzień nie jest mi dostępna ŻADNA inna akcja, nawet gdybym chciał kupić fifa pointsy żeby zacząć robić cokolwiek, to nie mogę.

Czy nikt z EA serio nie sprawdził jak wygląda start na koncie bez coinsów i możliwości kupna FP ?

To jest najzwyczajnieszy "softlock" konta

Wiadomość 4 z 6 (319 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Dot.: nie dostałem paczek na webb app

★★★ Newbie

Cześć. Też nic nie dostałem- myślałem, że będą paczki lojalnościowe z wymiennymi piłkarzami. Ktoś kumaty mógłby napisać jak zdobyliście pierwsze coinsy? Bo z tego co mi wypadło z niewymiennych kart nie mogę ukończyć nawet pierwszego sbc.

Wiadomość 5 z 6 (309 wyświetleń)

★ Novice

Mam konto od 2017 roku, gram w każdą edycje fify, a paczek brak Frown

Wiadomość 6 z 6 (267 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem

fifa-20-player-splash

Zabezpiecz swoje konto FIFA

Włącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.

Zobacz więcej w centrum pomocy EA