września 2022
Gram od fify 22 na PS5.
W tej fifie nie dostałem żadnej zawartości wymiennej, tylko niewymienne rzeczy.
Nie mogę zrobić podstawowego SBC ani nic kupić
Mam 0 coins i 0 fifa points których nie da się dokupić.
Mój klub jest całkowicie "softlockowany" przez brak jakiejkolwiek wymiennej karty, nawet kontraktu.
września 2022
Witam, jest taki problem, że nie dostałem żadnej wymiennej paczki w web app fifa 23 tylko same niewymienne.
września 2022
września 2022
Gram w FIFE 22 od lipca, kolega gra od kwietnia. On dostaje 4 wymienne paczki 80+. Ja dostaje nic.
To niespecjalnie ma sens, w szczególności jeżeli zobaczy się, że gra mnie kompletnie zablokowała tym że nie dostałem nawet szansy na zdobycie 1 coinsa.
Efektywnie jedyne co teraz mogę kliknąć w klubie to discard na kartach niewymiennych. Przez tydzień nie jest mi dostępna ŻADNA inna akcja, nawet gdybym chciał kupić fifa pointsy żeby zacząć robić cokolwiek, to nie mogę.
Czy nikt z EA serio nie sprawdził jak wygląda start na koncie bez coinsów i możliwości kupna FP ?
To jest najzwyczajnieszy "softlock" konta
września 2022
Cześć. Też nic nie dostałem- myślałem, że będą paczki lojalnościowe z wymiennymi piłkarzami. Ktoś kumaty mógłby napisać jak zdobyliście pierwsze coinsy? Bo z tego co mi wypadło z niewymiennych kart nie mogę ukończyć nawet pierwszego sbc.
września 2022
Mam konto od 2017 roku, gram w każdą edycje fify, a paczek brak
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA