Dot.: Brak otrzymania nagrody za wykonanie SBC

autor: Avalayya
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Zaakceptowane rozwiązanie

Brak otrzymania nagrody za wykonanie SBC

★ Novice

Witam. Próbowałem napisać na EA Help, aczkolwiek macie graczy w poważaniu i po prostu umarzacie sprawę zaraz po wysłaniu zgłoszenia którego nie da się potem wznowić. Ukończyłem SBC i nie otrzymałem prawidłowej nagrody za wykonanie SBC na Roberto Firmino. Liczę na szybką odpowiedź

Chciałem załączyć plik .mp4 ale nie ma możliwości także daje link do filmiku z tej sytuacji. https://youtu.be/pivNDLFlwuQ

Wiadomość 1 z 3 (152 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Zaakceptowane rozwiazanie

Community Manager

Hej @M1z3x 

Tu na forum nie mamy możliwości sprawdzenia historii wyzwań ukończonych na twoim koncie. W tym celu możesz skontaktować się z naszymi doradcami poprzez czat, jeśli nadal nie otrzymałeś odpowiedzi na email. 

Zauważyłem też, że film który zamieściłem pokazuje ukończenie SBC Zestaw eunique a w opisie wspomniałeś o Roberto Firmino SBC. 

EA_Pulsar

EA_PulsarAHQ

Zobacz w watku

Wiadomość 2 z 3 (139 wyświetleń)

Wszystkie odpowiedzi

Community Manager

Hej @M1z3x 

Tu na forum nie mamy możliwości sprawdzenia historii wyzwań ukończonych na twoim koncie. W tym celu możesz skontaktować się z naszymi doradcami poprzez czat, jeśli nadal nie otrzymałeś odpowiedzi na email. 

Zauważyłem też, że film który zamieściłem pokazuje ukończenie SBC Zestaw eunique a w opisie wspomniałeś o Roberto Firmino SBC. 

EA_Pulsar

EA_PulsarAHQ

Wiadomość 2 z 3 (140 wyświetleń)

Hero
@M1z3x Jasno i wyraźnie widać że nie robisz SBC o Roberta Firmino tylko wyzwanie budowania składu o strój Eunique. Na filmie widać że "niby" jesteś w zakładce o danego piłkarza ale menu u góry jest zbugowane, dokładnie w 3 sekundzie, jesteś pomiędzy.

CCP Hero Banner - Blue.png

Wiadomość 3 z 3 (129 wyświetleń)

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem

fifa-20-player-splash

Zabezpiecz swoje konto FIFA

Włącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.

Zobacz więcej w centrum pomocy EA