czerwca 2023
Witam. Próbowałem napisać na EA Help, aczkolwiek macie graczy w poważaniu i po prostu umarzacie sprawę zaraz po wysłaniu zgłoszenia którego nie da się potem wznowić. Ukończyłem SBC i nie otrzymałem prawidłowej nagrody za wykonanie SBC na Roberto Firmino. Liczę na szybką odpowiedź
Chciałem załączyć plik .mp4 ale nie ma możliwości także daje link do filmiku z tej sytuacji. https://youtu.be/pivNDLFlwuQ
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
czerwca 2023
Hej @M1z3x
Tu na forum nie mamy możliwości sprawdzenia historii wyzwań ukończonych na twoim koncie. W tym celu możesz skontaktować się z naszymi doradcami poprzez czat, jeśli nadal nie otrzymałeś odpowiedzi na email.
Zauważyłem też, że film który zamieściłem pokazuje ukończenie SBC Zestaw eunique a w opisie wspomniałeś o Roberto Firmino SBC.
EA_Pulsar
czerwca 2023
Hej @M1z3x
Tu na forum nie mamy możliwości sprawdzenia historii wyzwań ukończonych na twoim koncie. W tym celu możesz skontaktować się z naszymi doradcami poprzez czat, jeśli nadal nie otrzymałeś odpowiedzi na email.
Zauważyłem też, że film który zamieściłem pokazuje ukończenie SBC Zestaw eunique a w opisie wspomniałeś o Roberto Firmino SBC.
EA_Pulsar
czerwca 2023
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA