września 2022
pobrałes grę wstępnie, nie całościową?
września 2022
znalazlem numer na infolinie EA, jednak jest dostepna 9-21 wiec nici do rana
września 2022
Wersja Ultimate team na steamie nie da sie jej odpalic pisze ze dopiero od 1 pazdziernika.
września 2022
wez daj ten numer bo ja te * ea rozniose jak bede pisal z chlopem co w google translate pisze
września 2022
na steam nie da sie pobrać całej, jest informacja ze ten produkt jeszcze nie jest dostepny, chyba nie przewidzieli mozliwosci dla ultimate wersji aby grac wczesniej xd
września 2022
Wleciało info ze o 6:00 rano będzie FIFA ULTIMATE EDITION na STEAM (info bezposrednio na steam)
września 2022
Wleciało info ze o 6:00 rano będzie FIFA ULTIMATE EDITION na STEAM (info bezposrednio na steam)
września 2022
czemu jak kupiłem edycję ultimate na steam to pisze mi że mogę doperio grać 1 października? i nie mogę już dziś pobrać Fify
września 2022
Od 6:00 mozna juz pobierać ktos tu czegos nie dopilnował
września 2022
Witam masz wersję steam ? jeżeli tak to masz Polski komentarz ? bo u mnie nie ma żadnego a szanowne EA się * na to wypięło
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA