września 2022
Czy tylko ja nie mogę pobrać fifa 23 ultimate edition przez steam?
września 2022
Fifa ultimate nie działa ze steam
września 2022
Ja też nie mogę pobrać gry FIFA 23 ULTIMATE EDITION...
września 2022
Pobrałem grę na steam i nie mogę grać, połączyć z kontem origin, pomimo zakupu wersji ultimate ...
września 2022 – ostatnio edytowany września 2022
Mam fife 23 w wersji ultimate na steam i nie moge jej odpalic. Wie ktos jak pomóc?Dodatkowo pisze ze gra nie zostala jeszcze wydana, brawo ea
steam albo ea zawaliło sprawę i niestety nie ma dostępu do uruchomienia gry, jest wiele postów na ten temat ale w zadnym nikt z góry się nie wypowiedział czemu tak naprawde tego dostępu nie ma, ale tak jak pisałem ktoś zawalił sprawę. Pewnie jutro jak EA dostanie kilka telefonów, cos zrobią w tej kwestii ewentualnie napisz do centrum pomocy steam, tylko tutaj wątpie ze ktos odpisze albo sie tym zainteresuje, bo czas odpowiedzi przynajmniej z doswiadczenia u mnie to ponad miesiac XD
września 2022
mam nadzieje ze to ogarna a jak nie to moze jakies rekompensaty dadzą
sadze ze jakas rekompensata wleci :D szkoda tylko ze wzialem wolne w pracy na tą nocke :D
września 2022
no coz pewnie przyjdzie nam czekac do rana az ea to ogarnie
września 2022
Witam mam taki problem że nie posiadam dostępu do Fify 23 na steamie, pomimo że kupiłem wersje ultimate która umożliwia mi dostęp do gry od godziny 0:00 27 września ktoś pomoże?
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA