marca 2022
Witam ostatnio zakupiłem DAI I DA2 i przy próbie włączenia obu tych gier wyskakuje mi taki błąd "nie można nawiązać połączenia z serwerami ea w celu aktywacji gry dragon age inkwizycja na tym komputerze przy użyciu twojego konta. spróbuj ponownie później"
Bardzo proszę o pomoc
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
kwietnia 2022
Hej @sraskuacz
Jeśli opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal to poproszę Cię abyś odczekał 24 godziny od momentu ostatniego uruchomienia gry. Następnie wyczyść pamięć podręczną programu Origin, po czym ponownie uruchom router odłączając go od zasilania na kilka minut.
marca 2022
Witam po próbie włączenia gry wyskakuje mi taki błąd "nie można nawiązać połączenia z serwerami ea w celu aktywacji gry dragon age inkwizycja na tym komputerze przy użyciu twojego konta. spróbuj ponownie poźniej"
Bardzo proszę o pomoc gre zakupiłem na platformie steam
marca 2022
marca 2022
Jedną na steam drugą na origin sprawdzałem dziś na innym sprzęcie działa więc nwm gdzie leży problem
kwietnia 2022
Hej @sraskuacz
Jeśli opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal to poproszę Cię abyś odczekał 24 godziny od momentu ostatniego uruchomienia gry. Następnie wyczyść pamięć podręczną programu Origin, po czym ponownie uruchom router odłączając go od zasilania na kilka minut.
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem