czerwca 2020
Od razu mówię, że gra została kupiona na platformie STEAM (PC)
Błąd taki jak w temacie.
Mam błąd gdzie NPC ( oraz moja postać) nic nie mówią, nawet ustami nie poruszają.
Sprawdzałem już karty dźwiękowe, i nic nie zmieniały, nawet ustawienia na najniższych nie pomogły (jakby miał coś zmieniać ale warto próbować)
Reinstall gry też nie zadziałał.
Bawienie się w ustawieniach dźwięku w grze też nic nie zmieniło.
Mam wrażenie, że gra prawdopodobnie nie zainstalowała animacji i dialogów (mimo iż usunąłem pliki z animacją i dźwiękami i pobrałem ponownie aka sprawdziłem spójność plików gry)
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
czerwca 2020 – ostatnio edytowany czerwca 2020
Jest sposób, znalazłem tę rozwiązanie na steam. "We właściwościach gry na swoim steamie zmień język na angielski i zaktualizuj grę. Wejdź w katalog \SteamLibrary\steamapps\common\Dragon Age Inquisition\Data\Win32\Loc. W katalogu loc pojawia się dwa pliki: en.sb i en.tob. Te dwa pliki skopiuj tymczasowo do innego katalogu i ponownie zmień język gry na polski. Po zaktualizowaniu w katalogu loc będzie tylko plik en bez rozszerzenia. Do tego katalogu skopiuj te dwa pliki en.sb i en.tob."- Kardyarel. W moim przypadku rozwiązało to problem. W wersji polskiej te dwa pliki z jakiegoś powodu nie są pobierane.
czerwca 2020
Witam, mam dokladnie taki sam problem. Wyborze jezyku dialogu jest tylko "2Handed" a w napisach tylko polski bez mozliwosci jakiekolwiek zminy. Ten sam problem ma osoba, ktora dostala gre w prezenie. Obie gry kupiona na Steamie(PC)
czerwca 2020 – ostatnio edytowany czerwca 2020
Jest sposób, znalazłem tę rozwiązanie na steam. "We właściwościach gry na swoim steamie zmień język na angielski i zaktualizuj grę. Wejdź w katalog \SteamLibrary\steamapps\common\Dragon Age Inquisition\Data\Win32\Loc. W katalogu loc pojawia się dwa pliki: en.sb i en.tob. Te dwa pliki skopiuj tymczasowo do innego katalogu i ponownie zmień język gry na polski. Po zaktualizowaniu w katalogu loc będzie tylko plik en bez rozszerzenia. Do tego katalogu skopiuj te dwa pliki en.sb i en.tob."- Kardyarel. W moim przypadku rozwiązało to problem. W wersji polskiej te dwa pliki z jakiegoś powodu nie są pobierane.
września 2020
Działa! I love you :*****
listopada 2020
jesteś bogiem
grudnia 2020
lutego 2021
czerwca 2021
Thx za pomoc
lipca 2021
lipca 2021 – ostatnio edytowany lipca 2021
Hej @Okayeg_eg, 👋
Dzięki za podzielenie się ze wszystkimi znalezionym rozwiązaniem. 🙌🙌🙌
Zaznaczam Twój wpis jako rozwiązanie! 👍
Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowaniaJeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniem