[info] - Lees hier alles over de release van Battlefield V

door EA_Jason
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

[info] - Lees hier alles over de release van Battlefield V

EA SPORTS FC Team

Hoi Battlefield fans!

 

Zoals jullie weten is de standaard editie van Battlefield V beschikbaar vanaf 20 november, maar hoe zit het nou met de andere edities en hoe kan je eerder in het spel komen? We hebben hier een korte samenvatting voor jullie gemaakt met alle release info.

 

bfv-waystoplayinfograph.jpg.adapt.crop16x9.1455w.jpg

 

PC

 

  • Origin Access Premier: Wil je de proefversies en obstakels overslaan om zo je snel mogelijk in een totale oorlog te storten? Een van de beste manieren om Battlefield V eerder te spelen is Origin Access Premier voor de pc**. Je mag niet alleen de volledige game eerder spelen, maar je scoort ook alle Deluxe Edition-extra's, zoals vijf sets met paratrooper-outfits en een kans op Special Assignments en Starter Assignments, 20 wekelijkse Airlifts, de Firestorm Ranger Set, één extra Special Soldier Set en directe toegang tot vijf Battlefield 1-wapens*.

 

  • Origin Access BasicWil je Battlefield V vanaf 9 november tien volle uren uitproberen? Origin Access Basic** geeft je de kans. Je krijg toegang tot alle multiplayer modes en maps, plus de Prologue en Under No Flag singleplayer War Story. En als je overgaat tot aankoop, bespaar je 10% en worden je vorderingen meegenomen. Klik hier voor meer informatie over lidmaatschap.
  • Standaard editie: Battlefield V Standaard Editie is beschikbaar vanaf 20 november. 

 

Xbox One

 

  • EA Access: Probeer Battlefield V vanaf 9 november tien uur lang met de EA Access Play First-proefversie**. Je krijg toegang tot alle multiplayer modes en maps, plus de Prologue en Under No Flag singleplayer War Stories. En als je overgaat tot aankoop, worden je vorderingen meegenomen. Hier kom je meer te weten over EA Access.
  • Deluxe Editie: De Battlefield V Deluxe Edition* voert je dagen vóór de release naar de frontlinie. Er is nog steeds tijd om te pre-orderen voor vroegtijdige toegang en alle extra's. Xbox One-spelers kunnen hier de store bezoeken.
  • Standaard editie: Battlefield V Standaard Editie is beschikbaar vanaf 20 november. 

 

PlayStation®4

 

  • Deluxe editie: Stort als eerste in de grootste strijd in de geschiedenis van de mensheid als je de Deluxe Edition pre-ordert. Er is nog steeds tijd om eerder toegang te krijgen en alle extra's veilig te stellen. Pre-order hem hier.
  • Standaard editie: Battlefield V Standaard Editie is beschikbaar vanaf 20 november. 

Voor het volledige artikel en meer informatie klik je hier:

https://www.ea.com/nl-nl/games/battlefield/news/ways-to-play-early

Jason.png
Bericht 1 van 1 (383 Weergaven)

ea-promo

Kun je geen verbinding maken met je game?

Probeer eerst deze stappen als je problemen ondervindt bij het verbinden met een EA-game.

Oplossen verbindingsproblemen

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help