Wat komt er nu voor Battlefield 1 - Uitbreidingen en aankondigingen

door EA_Jason
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Wat komt er nu voor Battlefield 1 - Uitbreidingen en aankondigingen

[ Bewerkt ]
EA SPORTS FC Team

rendition1.img.jpg

 

Hey iedereen,

 

We hopen dat jullie genoten hebben van de laatste Battlefest en dat jullie het Oostfront hebben kunnen ontdekken in de grote Battlefield 1 In the Name of the Tsar uitbreiding

 

Er komt nog veel meer uit voor Battlefield 1. De derde uitbreiding komt er binnenkort aan, in-game evenementen, updates en nog veel meer. Lees verder om meer te weten te komen.

 

rendition1.img (1).jpg

 

Maak je klaar voor Battlefield 1 Turning Tides

 

In december zal het mogelijk zijn om het land, de zee en de lucht te veroveren met Battlefield 1 Turning Tides uitbreiding. De focus ligt voornamelijk op het voeren van oorlog op zee. Je doet mee aan de aanval op Zebrugge en de Gallipoli Offensive. Met de Britse Royal Marines als nieuwe speelbare factie. Deze uitbreiding bevat nieuwe levels, wapens, voertuigen en nog veel meer content in deze ter land ter zee en in de lucht expeditie van de Eerste Wereldoorlog.

 

Klik hier om meer te weten te komen over Battlefield 1 Turning Tides en andere uitbreidingen

 

rendition1.img (2).jpg

 

Battlefield Anniversary Events

 

Alhoewel onze focus op de toekomst ligt, is het binnenkort tijd om een terugblik te werpen op de herkomst van Battlefield 1. Battlefield 1 is binnenkort niet alleen 1 jaar oud, maar de hele Battlefield franchise wordt dit jaar 15! We willen dat samen met jullie, de community, vieren.

 

Tussen 12 en 16 oktober kan je inloggen in Battlefield 1 voor geweldige Battlefield 1 Year Anniversary evenementen, missies en weggaven. Pas op dat je de Anniversary Dog Tags niet mist en draag ze met trots.

 

rendition1.img (3).jpg

 

Operations Campaigns komen in november

 

In het begin van november breng wij een epischere variant van jullie favoriete game mode Operations uit, genaamd Operations Campaigns. Deze gloednieuwe ervaring breidt de aanvaringen tussen aanvallers en verdedigers uit, voegen meerdere Operations samen en hebben unieke rewards.

 

De eerste Operations Campaign heet Eastern Storm. Deze ervaring combineert de twee Operations van Battlefield 1 In the Name of the Tsar: Brusilov Offense en Red Tide. Eastern Storm zal beschikbaar zijn voor eigenaar van de Battlefield 1 Premium Pass (en eigenaars van de in the Name of the Tsar uitbreiding.

 

Later in november zullen wij Fall of empires toevoegen. Dit is een comb inatie van Iron Walls en Conquer Hell. Naast deze twee, komen er nog meer Campaigns uit.

 

Speel de actieve Operation Campaign uit door genoeg punten te scoren voordat de tijd voorbij is. Je verdient dan een speciale Battlepack voor elke Campaign die je uitgespeeld hebt. Je krijgt een Operation Campaigns Codex na jouw eerste succesvolle Campaign. Je kan de actieve Campaign zo vaak spelen voordat de tijd verlopen is.

 

De scherpschutters onder ons hebben mogelijk gemerkt dat we de release van Operation Campaigns hebben verschoven van oktober naar november. We wilden de uitbreiding wat meer tijd geven zodat wij er zeker van konden zijn dat dit een geweldige ervaring is. Bedankt voor jullie geduld.

 

 

Enkele fixes in de oktober update

 

We gaan door met onze Battlefield 1 updates en binnenkort komt de update uit voor oktober. Je kan verschillende verbeteringen vinden aan de gameplay, nieuwe Dog Tags en nieuwe gameplay ervaringen. 

 

Alle updates zijn hier te vinden.

Jason.png
Bericht 1 van 1 (555 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

ea-promo

Kun je geen verbinding maken met je game?

Probeer eerst deze stappen als je problemen ondervindt bij het verbinden met een EA-game.

Oplossen verbindingsproblemen

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help