Help ons Answers HQ te verbeteren! Meedoen aan onderzoek Nee, bedankt

Sims Mobile - binnenkort verkrijgbaar

door Phantomlover1717
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Highlighted

Sims Mobile - binnenkort verkrijgbaar

De Sims komt ook naar onze mobiele telefoons! 

 

 

Heb je een Android of iOS toestel, dan kun je straks De Sims ook op je mobiel spelen met De Sims Mobile!

Creëer je eigen Sim, geef ze unieke persoonlijkheden en maak een huis voor ze in meer detail dan ooit te voren op mobiel.
Ga interacties aan met andere Sims en krijg beloningen! Beleef het leven van je Sims, bereik carrière mijlpalen en feest met je vrienden of word verliefd.
Wat voor een verhaal ga jij vertellen?

 

Wat kun je doen in De Sims Mobile?

 

Creëer geweldige Sims

Maak Sims met een uniek uiterlijk met unieke haarstijlen, kleding en accessoires.

Geef je Sims verschillende persoonlijkheden en kies hun levensdoelen met carrières als modeontwerper, DJ of zelfs als een dokter!

Tevens kun je, je Sims hobbies geven zoals koken, gitaar spelen of schrijven.

 

Bouw een prachtig huis

Design een huis voor je Sims met unieke layouts en designs. Je kunt kiezen uit verschillende meubels, apparaten, decoraties en meer!

Ontgrendel activiteiten zoals het maken van taco's of nadenken in de douche. Maak decoratie combinaties en ontgrendel unieke activiteiten zoals knuffelen op de bank met je geliefde.

Of ontgrendel gave locaties zoals een mode studio, een restaurant of een nachtclub en verander de layout van deze gave locaties.

 

Vorm de nalatenschap van je Sims

Je hebt de macht om je familie over verschillende generaties te vormen. Wanneer je Sim carrière doelen behaalt en met pensioen gaat, krijg je erfstukken die hobbies en carrières voor je toekomstige Sims vrij speelt. Dit geeft je de mogelijkheid om nog dieper in het verhaal te gaan met de volgende Sim. Opas succes als een locale politicus kan het pad vrij maken voor zijn kleindochter om gouverneur of zelfs president te worden! Een oom die een gestoorde wetenschapper is kan zijn neefje de mogelijkheid geven om astronaut te worden!

 

Speel samen

Geef en ga naar feestjes met je Sims. Je kunt socialiseren, pronken met je prachtige huis, beloningen vrijspelen, een romantische relatie aangaan of zelfs besluiten om in te trekken met andere mensen hun Sims. Sims kunnen ook uniek momenten beleven zoals de aankomst van een Alien! Er zijn eindeloze manieren om keuzes en connecties te maken!

 

Word verliefd, begin een gezin, ga achter je droom carrière aan en vervul doelen en wensen. Heb op je eigen manier een geweldige tijd in De Sims Mobile!

 

De Sims Mobile is tijdens de soft launch alleen beschikbaar voor geselecteerde gebieden. Maar zal spoedig ook op meer locaties verkrijgbaar zijn. We houden je op de hoogte! 

-----  

do not work for EA

 

Signature.png

Follow me on Twitter

Bericht 1 van 1 (260 Weergaven)

Wil je nog meer Sims?

Check onze Sims-forums voor tutorials en allerlei andere Sim-dingetjes.

Meer weergeven

ea-help-promo

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help