Help ons Answers HQ te verbeteren! Meedoen aan onderzoek Nee, bedankt

Season 2 Battle Pass Details

door EA_Jason
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Highlighted

Season 2 Battle Pass Details

Community Manager

Hey Legends,

 

Juni staat voor de deur en wilden jullie een update geven over een leuk in-game evenement die er volgende week aan komt. Daarnaast hebben we wat meer informatie over de Season 2 Battle Pass.

 

De Jacht Begint..

 

hunt

 

Doe mee in Legendary Hunt Challenges om deze Epic Master of the Hunt Bloodhound skin en meer te verdienen.

 

skin

 

De Legendary Honored Prey R-301 skin en de Legendary Night Terror Wraith skin.

 

We hebben volgende week op dinsdag meer details die wij met jullie kunnen delen, maar voor nu, wees klaar voor de jacht!

 

Eerste details over de Seasons 2 Battle Pass

 

Als deel van EA Play zullen we om 19:00 op zaterdag 8 juni zullen we enkele van de eerste details van Apex Legends Season 2 delen. Vandaag willen we jullie wat vertellen over enkele van de verbeteringen die je van onze tweede Battle Pass kunt verwachten. Dus, zonder verdere vertraging laten we onze Lead Product Manager Lee Horn wat meer vertellen:

 

Leeeeee-RSPN hier, met een update over Battle Pass Season 2. We hebben de community discussie over de Season 1 Battle Pass gevolgd en hebben enorm veel geweldige feedback van de community gekregen. Vandaag kijken we er naar uit om enkele veranderingen en verbetering te delen zodat jullie een idee hebben wat jullie kunnen verwachten in de Season 2 Battle Pass. Gewoon zodat jullie weten dat we de goede kant op gaan.

 

TL;DR over enkele aankomende verbeteringen

 

  • Level up via Daily en Weekly Challenges.
  • De tijd om Battle Pass level 100 te behalen is behoorlijk verlaagd.
  • Drie extra Legendary skins worden aan de rewards toegevoegd.
  • Drie compleet nieuwe content categorieën zullen badge- en stat tracker rewards vervangen.
  • Je zult genoeg Crafting Material rewards verdienen via de volledige rewards track om een Legendary item te maken, of wat je ook wilt. 

Daily/Weekly Challenges en de Grind verbeteren

 

Vanaf Seasons 2 zal het voor jou mogelijk zijn om een mix van Daily en Weekly Challenges te voltooien om jouw Battle Pass te levelen. Wanneer je enkele weken mist of wanneer je wat later begint, zullen jouw Weekly Challenges er nog steeds zijn wanneer je terugkomt, en je kunt ze allemaal in 1 keer voltooien. 

 

We willen geen rare challenges introduceren die jouw speelstijl drastisch aanpassen. Deze challenges horen wat interessante variatie tussen wedstrijden te geven. Dit betekent dat alle spelers een snellere Battle Pass progressie horen te voelen en dat jouw reis door het spel hopelijk leuker en interessanter wordt. Deze toevoeging houdt ook rekening met spelers die maar enkele uren per week spelen om een goede deuk te maken in hun Battle Pass vooruitgang. 

 

Meer Legendaries!

 

We zullen drie Legendary items aan de Battle Pass toevoegen en er zal nu een Legendary item voor elke 25 Battle Pass levels in het Premium pad zijn, inclusief wanneer je de pass aanschaft (level 1, level 25, level 50, level 75 en level 100). Ons doel is om een goede balans van coole, exclusieve karakters en cosmetics voor iedereen te hebben (zoals wapen skins). De level 100 reward zal een evoluerende wapen skin zijn met een speciale versie met een andere kleur voor de spelers die het tot level 110 halen. 

 

Nieuwe cosmetic types en geen Badge- of Stat tracker rewards op het Premium pad

 

We hebben voor Season 2 badges en basic stat trackers compleet verwijderd van het Battle Pass rewards pad verwijderd.Je krijgt nog steeds een badge voor het seizoen, maar het is 1 badge die evolueert en geen extra reward slots inneemt! We hebben enkele seasonal win trackers in het gratis pad en ze kunnen allemaal in de eerste 10 level verdiend worden. 

 

Je kunt deze items ook verdienen via drie nieuwe categorieën in plaats van badges/trackers.We onthullen meer details over deze categorieën dichter bij de lancering van Season 2.

 

Verdien genoeg Crafting Metals voor een Legendary item

 

We zullen de Voice Lines vervangen met Crafting Metal rewards. Je kunt nu genoeg Crafting Metals verdienen (1200) om een Legendary item naar keuze te maken. Dus als er een bestaand item is die je enorm graag wilt hebben, dan kan je deze in Seasons 2 behalen. Je krijgt nog steeds genoeg extra Crafting Metals van verschillende Apex Pack rewards via de Battle Pass.

 

We kijken er naar uit om jullie meer te vertellen over wat jullie van Season 2 kunnen verwachten, zorg er dus voor dat je onze livestream op zaterdag 8 juni bekijkt!

Bericht 1 van 1 (283 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

fifa-20-promo-splash

Kun je geen verbinding maken met je game?

Probeer eerst deze stappen als je problemen ondervindt bij het verbinden met een EA-game.

Oplossen verbindingsproblemen

ea-help-promo

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help