Help ons Answers HQ te verbeteren! Meedoen aan onderzoek Nee, bedankt

Respawn Check-in!

door EA_Jason
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Respawn Check-in!

[ Bewerkt ]
Community Manager

Hallo Legends!

 

Vandaag wilden we even inchecken en jullie wat informatie geven over enkele topics die we deze week gezien hebben:

 

 

Legends Resting Bonus verhoogd naar 50k deze week

Let op, elke week verhogen wij de resting bonus voor Legends met 25k. Vanaf vandaag is de totale resting bonus die je voor elke Legens kunt verdienen, 50k. Volgende week zal dit 75k zijn, de week erop is het 100k, en zo voort. Het maximum hiervoor is 250k. 

 

Frame Rate cap is 144 op PC

Met de laatste patch maakten we een update waarmee we de frame rate cap naar 300 wilden brengen als spelers de standaard 144fps omzeilden. Dit zorgde ervoor dat er een bug was die het aantal fps capte op 144, zelfs wanneer je uncapped speelde. In de volgende patch zullen we dit fixen zodat de cap 300 is, zoals het hoort. 

 

 

Xbox Update van gister

Xbox spelers hebben waarschijnlijk gemerkt dat er een kleine update was. Dit loste wat stabiliteitsproblemen op voor de Xbox One. 

 

Legend Hitboxes

Bedankt voor alle berichten die we hierover hebben ontvangen! Nadat we het een en ander onderzocht hadden, kunnen we bevestigen dat er een probleem is met de hitboxes van armen en het torso van Legends. Dit is waarom je Legends raakte, maar geen damage deed. We hebben enkele kleine verbeteringen uitgevoerd aan onze servers, maar we zijn nog steeds de voorbeelden aan het onderzoeken die gedeeld werden in de community. We voeren wat tests uit om dit te reproduceren en aan te kaarten. Als je hier filmpjes van hebt, wees dan niet bang om ze te delen. 

 

 

Audio problemen

Dit zijn problemen die bij ons bekend zijn en die we onderzoeken:

 

 • Geluid valt weg, waar geluiden of delen van geluiden soms verdwijnen.
 • Geluid vervorming, waar het geluid vervormd is en je ruis hoort tijdens grote gevechten met wapens en/of in gebieden met veel spelers.
 • Voetstappen van vijanden die in de buurt zijn, zijn te zacht of in enkele situaties niet hoorbaar. 

Enkele tips die het geluid kunnen verbeteren:

 

 • De grootste factor is de performance van jouw harde schijf. Alles dat jouw harde schijf sneller maakt kan helpen:
  • Defragmenteer jouw PC voordat je het spel installeert (doe dit niet als je een SSD hebt!)
  • Mits mogelijk, raden we je aan om een snelle Harde Schijf te gebruiken en het spel daarop te installeren. Enkele voorbeelden van een snelle harde schijf zijn een SDD of een harde schijf met 7200 RMP.
  • Het kan mogelijk helpen om ervoor te zorgen dat de harde schijf niet in gebruik is door processen op de achtergrond. Enkele voorbeelden zijn het downloaden van andere spellen en gameplay op te nemen op dezelfde harde schijf als het spel.
 • Op het moment ondersteunt het spel geen quad audio. Als je spel ingesteld is om dat te gebruiken, verander het dan naar stereo of een andere surround optie zoals 7.1 of 5.1, mits jouw setup dar ondersteunt. 

Wanneer je audioproblemen of een bug tegenkomt, kan je ons wat meer informatie geven om ons te helpen om het probleem te onderzoeken:

 • Systeemeigenschappen, inclusief op welke console je speelt en welke harde schijf je gebruikt als je op PC speelt.
 • Ons vertellen wat er in het spel gebeurde toen je dit probleem tegenkwam p had je algemene problemen van server lag, slechte framerate, etc.
 • Een video wanneer je problemen had, zolang het opnemen van de video de problemen niet veroorzaakt.

 

Een update over crashes:

 

Vorige week hadden we een kleine patch voor de PC. Deze patch bevatte een fix voor de grootste dader die voor crashes op de PC zorgde. Dit konden we doen dankzij alles apex_crash rapportages die spelers naar ons stuurden. Sindsdien hebben we gezien dat de dagelijkse crash rate verminderde naar 90%.

 

Dit is een goede ontwikkeling, maar we zijn er nog niet helemaal. We zijn nog steeds aan het onderzoeken wat de oorzaken zijn van de crashen en we zijn aan het plannen om betere in-game communicatie te regelen met foutberichten en tips om de spelers te helpen om het probleem op te lossen. Dit zal in een toekomstige update komen.

 

We zijn ervan op de hoogte dat mensen crashes op console rapporteren en we zullen verbeteringen aanbrengen mbt de stabiliteit in een toekomstige patch. Ik kan jullie nog geen datums geven, maar we laten het weten wanneer we kunnen en de patch notes vrijgeven. 

 

Bericht 1 van 1 (99 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

fifa-20-promo-splash

Kun je geen verbinding maken met je game?

Probeer eerst deze stappen als je problemen ondervindt bij het verbinden met een EA-game.

Oplossen verbindingsproblemen

ea-help-promo

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help