Patch notes - Maart 2018

door EA_Jason
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Patch notes - Maart 2018

[ Bewerkt ]
EA SPORTS FC Team

Hey iedereen,

 

De nieuwste update voor Need for Speed Payback is beschikbaar!

 

Met deze patch hebben we meerdere verbetering in het spel aangebracht, enkele bugs opgelost, nieuwe auto's toegevoegd en nog veel meer. De nieuwste Patch Notes zijn in het Engels terug te vinden op de officiële website van Need for Speed.

 

Klik op deze link om te zien wat we allemaal gedaan hebben, wat vinden jullie ervan?

 

DYqcDhOUMAAD4h_.jpg

 

AllDrive: activities

 

Drift Zones, Speed Runs, Speed Traps en Jumps komen naar AllDrive. Ga naar Fortune Valley en drift rond, maak enorme jumps en doe het allemaal samen met jouw vrienden.

 

Nieuwe Evenementen: Castrol Edge titanium Trials

 

Je bent uitgenodigd om mee te doen met een gloednieuwe serie aan evenementen in Fortune Valley. Bewijs dat je de beste bestuurder bent en win de Castrol Edge Titanium Trial. Deze nieuwe evenementen verschijnen automatisch op jouw in-game mini map en zullen zichtbaar zijn voor alle spelers die het tweede hoofdstuk hebben voltooid. Zoek simpelweg naar de evenement icoontjes in Silver Canyon, Liberty Desert en Mount Providence. 

 

Pontiac Firebird

 

Wees een bandiet in de Pontiac Firebird, beter bekend als de "Blackbird". Laat de politie achter je in een rookwolk in deze iconische auto en customise hem in een unieke Super Build.

 

Aston Martin BD5

 

Voeg wat Britse luxe toe aan jouw garage met de Aston Martin DB5. Rijd sneller dan de donder in deze klassieker die door de meesten gezien wordt als de mooiste Aston Martin ooit gemaakt. Alhoewel, deze komt met een licentie voor een Super Build.

 

Eddie's Skyline

 

Eddie's Skyline wordt gegeven als een beloning voor iedereen die zowel Need for Speed 2015 als Need for Speed Payback heeft gespeeld.

 

Dit is de eerste auto die de sprong maakt van level 299 naar level 399. We horen graag jullie feedback hierover aangezien jullie feedback de toekomst bepaalt voor het limiet van toekomstige auto's.

 

Bait Crated Checkpoints verwijderd.

 

We weten dat een de community graag een meer open politie ervaring wilt hebben en jullie hebben zonder twijfel gemerkt het Verlaten Auto's systeem hiermee experimenteert. Vanwege de feedback die wij ontvangen hebben en de in-game statistieken van Verlaten Auto's, hebben we besloten om alle checkpoints van het Bait Crates systeem te verwijderen. Het is aan jouw hoe je het eindpunt bereikt. 

 

In toevoeging tot het verwijderen van de checkpoints, spawnen de Bait Crates vaker in Fortune Valley.

 

 

Jason.png
Bericht 1 van 1 (753 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

blue-ea-promo

Verbeter je verbinding met Need for Speed

Verlies de race niet door netwerk-lag.

Verbeter je verbinding

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help