De Sims 4 Jungle Avonturen is hier!

door EA_Jason
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

De Sims 4 Jungle Avonturen is hier!

[ Bewerkt ]
EA SPORTS FC Team

Simmers, De Sims™ 4 Jungle Avonturen* is binnen! Met een gloednieuwe bestemming, cultuur en zoveel meer. Lees onze vakantiewaardige gids plus pro-tips om het meeste uit je exotische reis te halen.

jungle

Alleen voor locals

Als je Sims naar Selvadorada afreizen, maken ze kennis met plaatselijke vrienden en bereiden ze zich voor op een spannend avontuur. Zin in wat cultuur? Je Sims kunnen traditioneel eten proeven, met plaatselijke gewoontes kennismaken en authentieke decoraties shoppen. Steek je Sims in kleurrijke kleding geschikt voor de jungle!

Pro-tip: de cantina is dé plek om locals te ontmoeten, te eten, te shoppen en de laatste roddels op te vangen.


Alles draait om de voorbereiding

Het verkennen van de jungle is een van de meest spannende onderdelen van dit pack, maar we raden je aan om je Sims eerst de broodnodige uitrusting te geven. Wandelspullen helpen je Sims om alvast in de stemming te komen en de spullen op de markt helpen ze om zich tegen mogelijke gevaren te beschermen. Na het betreden van de jungle kunnen Sims verborgen natuurbaden, eeuwenoude artefacten en ruïnes vinden. Maar kijk uit voor natuurlijke gevaren en obstakels zoals dodelijke bijen en giftige spinnen!

Pro-tip: de jungle zit vol handige en behulpzame materialen. Hou je ogen open voor fruitbomen die voordelen opleveren voor dappere Sims die ervan durven te proeven.


Tempeltijd

Als je Sims op een unieke tempel stuiten, kan dat tal van verrassingen opleveren. De geheimzinnige ruimtes kunnen waardevolle relikwieën en schatten opleveren, maar ook dodelijke gevaren. Telkens waar je Sims de tempel bezoeken, ervaren ze nieuwe uitdagingen en ontdekken ze andere schatten of valstrikken.

Pro-tip: als je jouw Sims de juiste avontuurlijke uitrusting geeft, zullen ze het een stuk makkelijker hebben tijdens hun zoektocht naar de tempel. Mocht je ervoor kiezen om dat niet te doen, ervaar je alle grappige manieren waarop de jungle terugslaat.

 


Artefacten

Sims kunnen verborgen voorwerpen opgraven die heel wat opleveren. Onderzoek ze op de archeologietafel om de waarde ervan te bepalen, maar kijk uit voor imitaties.

Pro-tip: je kunt artefacten mee naar huis nemen om ze daar uit te stallen!

 

Bekijk de omgeving, pluk de beloningen en ga helemaal op in een nieuwe cultuur! Geef je Sims daarnaast een boost voor hun avontuurlijke inspanningen tijdens de Driedubbele Boostweek! Bezoek Jasmine Holiday voor meer bevrediging en minder behoeften tijdens de exotische escapades van je Sims. De Sims 4 Jungle Avonturen is nu verkrijgbaar op PC en Mac. Volg ons via Twitter,Instagram en Twitch, vind ons leuk op Facebook en abonneer je op onsYouTube-kanaal.

*Om te spelen heb je de game De Sims 4 (los verkrijgbaar) en alle updates nodig. Zie minimale systeemeisen voor dit accessoirespakket.

Jason.png
Bericht 1 van 1 (341 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Wil je nog meer Sims?

Check onze Sims-forums voor tutorials en allerlei andere Sim-dingetjes.

Meer weergeven

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help