12-7 Respawn check-in

door EA_Jason
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

12-7 Respawn check-in

EA SPORTS FC Team

Post image

 

Hallo allemaal,

 

Terwijl we het weekend in gaan, wilden we informatie geven over een aantal updates:

 

DEV TRACKER

 

Post image

 

De dev tracker is deze week bijgewerkt met nieuwe problemen die we volgen. Denk eraan dat deze tracker niet alle dingen vermeldt waaraan momenteel wordt gewerkt; hij is bedoeld om duidelijkheid te scheppen over een aantal grotere problemen waarvan we ons bewust zijn, en die worden onderzocht en opgelost.

We werken momenteel aan de volgende client patch die volgende week live zal gaan. Daarna zullen we updaten met status en patch notes.

 

Bekijk de dev tracker hier.

 

CODE: LEAF/NET

 

Eerst wat context over de betekenis van deze fouten:

 

  • code:leaf - de server heeft nooit antwoord gegeven toen we vroegen of we verbinding mochten maken
  • code:net - we zaten op een server die verdween en geen antwoord meer gaf

Direct na de release waren er een paar dingen die een te algemene timeout-fout weergaven; het probleem was dat de melding voor 4 verschillende zaken kon staan (waarvan er slechts één een echte timeout was). Daarom hebben we 4 verschillende foutmeldingen toegevoegd en in elke melding willekeurige woorden gezet, zodat we ze zowel bij de klantenservice als onze foutopsporing uit elkaar konden houden.

 

In onze 1.2 patch begonnen gebruikers deze meldingen vaker te krijgen. Er wordt consistent gemeld dat het gebeurt na een langere tijd op het laadscherm van Kings Canyon, net nadat een match is gestart.

 

De meeste spelers die melding maken van de fout krijgen code:leaf. Dat betekent dat de backend een match heeft gemaakt, dat onze servers met elkaar hebben gepraat, dat we er gebruikers naartoe hebben gestuurd en dat de speler nooit antwoord van de nieuwe server heeft gekregen.

Vervolgens hebben we genoeg gegevens verzameld om te bewijzen dat servers niet denken dat clients een time-out krijgen, maar dat clients denken dat servers een time-out krijgen. Dat was een vreemde bevinding. We hebben tevens gecontroleerd of we geen matches startten die gedeeltelijk vol waren, dus code:leaf lijkt elke speler op de betreffende match server te treffen, en niet alleen maar een paar spelers.

 

Daarom hebben we veel situaties onderzocht die dit konden veroorzaken en zijn we theorieën afgegaan om te kijken waar het probleem zat en om mogelijkheden af te strepen. Naast het werk aan onze kant hebben we ook met Multiplay- en datateams gewerkt om meer telemetrie te verzamelen.

 

We houden jullie allemaal op de hoogte over onze vorderingen terwijl we verder werken.

 

Post image

 

VALS SPELEN

 

We weten dat meldingen over valsspelers, vooral in Ranked, een heet hangijzer zijn geweest, dus deze week wilden we ook een klein overzicht geven van het werk dat we achter de schermen hebben verzet om vals spelen tegen te gaan:

 

  • Het gebruik van machineleren om gedragsmodellen te creëren die valsspelers detecteren en automatisch verbannen.
  • TFA vereisen in bepaalde regio's op accounts met een hoog risico.
  • Verbetering van detectie die nieuwe spamaccounts identificeert en verbant voordat ze worden gebruikt.
  • Doorlopende werkzaamheden om in te spelen op nieuwe cheats.
  • Matchmaking die gedetecteerde valsspelers en spammers bij elkaar indeelt.
  • Onderzoeken hoe mensen groepen vormen voor matches. Zelfs als je niet specifiek gebruikmaakt van een cheat, is het vormen van een groep met valsspelers nog steeds vals spelen.
  • Het inzetten van meer middelen, of dat nu om mensen of technologie gaat.

Zoals we al eerder hebben gezegd, wordt de oorlog tegen valsspelers voortgezet en krijgt dit nog steeds een hoge prioriteit. Er is altijd werk te doen, en er zijn altijd verbeteringen aan te brengen en nieuwe dingen aan te passen. We willen de spelers bedanken die betrokken zijn geweest bij de bestrijding van valsspelers vorige week, of het nu gaat om het indienen van rapporten of hulp bij de onderzoeksprocedure naar verdacht gedrag.

 

Als je een valsspeler tegenkomt, kun je deze hier melden. Probeer ook videobewijs vast te leggen.

 

Begrijp dat we de details van een specifieke verbanning niet met spelers op openbare forums zullen bespreken. Als je denkt dat je onterecht bent verbannen, kun je hier protesteren.

 

ESPN EXP-EVENEMENT

 

Gisteren deden streamers, atleten en beroemdheden mee aan een leuk live-evenement om geld in te zamelen voor The V Foundation. De spelers hebben een geweldige show neergezet, en als je gisterenavond niet in de gelegenheid was om de livestream te zien, kun je hier de VOD bekijken.

 

Post image

 

TWITCH PRIME LOOT

 

Vanaf vandaag kun je de volgende skin in de selectie krijgen door hier je Twitch Prime-account te koppelen. Deze keer hebben we Bangalore met de Rare Dino Dynamo-skin voor je. En vergeet niet om Wattson L-Star-skins te verdienen als je dat nog niet hebt gedaan.

Verzilver de skins hier. https://twitch.amazon.com/prime/loot/apexlegends/?ref_=SM_OM_APEX2_2019_CRWN

 

PATCH VOLGENDE WEEK

 

We werken momenteel aan de release van een client patch volgende week en geven daarna meer informatie over de oplossingen in de patch notes.

Jason.png
Bericht 1 van 1 (479 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

ea-promo

Kun je geen verbinding maken met je game?

Probeer eerst deze stappen als je problemen ondervindt bij het verbinden met een EA-game.

Oplossen verbindingsproblemen

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help