luty
Zablokowali /zawiesili lub usunęli mi konto...
Byłem zalogowany przez Facebooka! Po ponownym wejściu do gry podczas logowania do gry pokazało mi się tylko konto z 1lvlm a moje zniknęło! Help za dużo ovrl miałem
luty
Hej @sgavjor9b7a7
W przypadku problemów związanych z kontem najlepiej będzie jeśli skontaktujesz się z nami bezpośrednio.
luty
luty
Hej @sgavjor9b7a7
W moim poprzednim poście pod "bezpośrednio" kryje się link opisujący to w jaki sposób możesz się z nami skontaktować.
luty
@EA_Kuba jest inna możliwość np. Przez emai lub coś? Dzwoniłem dzisiaj 2 godziny nie mogłem się dodzwonić nie mam zamiaru więcej.... Liczę że zwrócicie mi konto z rekompensatą...
luty
– ostatnio edytowany
luty
przez
EA_Kuba
A poza tym jest skontaktuj się z naszymi "Doradcami🤣" komedia jest z kontaktem z wami i jakąkolwiek pomocą... Konto wiecie jak bez przyczyny [edytowane przez EA_Kuba], Lecz jak coś pomoc to trudno
luty
Hej @sgavjor9b7a7
Edytowałem Twój post z racji tego, że naruszał regulamin forum.
Przykro mi, że pojawiają się problemy kiedy próbujesz się z nami skontaktować. Czy mógłbyś bardziej szczegółowo określić, gdzie pojawia się problem?
Raz powiązane konto (Facebook/iOS/Google) będzie powiązane z Twoją grą i nie mamy możliwości rozłączenia tego powiązania. Czy wprowadzałeś jakieś zmiany na swoim koncie Facebook? Czy istnieje szansa że wykorzystałeś inną platformę do zapisania progresu?
luty
@EA_Kuba właśnie nic nie zrobiłem. Wieczorem grałem, wyłączyłem grę odłożyłem telefon i dopiero rano pierwsze co wszedłem na grę! I już nie było mojego konta
W poprzedniej edycji kupowałem coś w fife na tym koncie, jeśli potwierdzenia pomogą (chyba mam) to mogę wysłać!
marzec
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA