Dot.: Problem z kontem IOS

autor: Kamilsgsp
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Problem z kontem IOS

★★★ Newbie

Cześć. Potrzebuje pomocy. Teraz gram na Androidzie i jestem połączony na Gry Google Play. Będę zmieniał telefon na ios. Czy da się przenieść progres z konta na Androidzie na IOS skoro na Iphonie nie ma aplikacji gry Google Play? 

Wiadomość 1 z 4 (1 406 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Community Manager

Hej @19347629 

Jedyną możliwością, aby grać na dwóch rożnych platformach jest zalogowanie się do gry i zapisanie progresu poprzez Facebook. 

https://twitter.com/EAFIFAMOBILE/status/774282226867376128?s=20&t=fSMsUCoX3y2bmOy-GZBrCw

https://help.ea.com/en/help/fifa/fifa-mobile/save-your-game-progress-in-fifa-mobile/

Wiadomość 2 z 4 (1 313 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

★★★★ Novice
@EA_Kuba mam problem po ostatniej aktualizacji. ponieważ straciłem cały postę gry, miałem powiązane konto fify z fb i game centre. po aktualizacji i próbie logowania na te dwa konta wyskakuje mi nowe konto i musze zaczynać wszystko od zera. sprawdzałem na telefonie z systemem android i tam logując się przez to samo kont fb loguje się do mojego konta co się stało że na ios nie mogę się zalogować na moje konto powiązane z facebookiem. proszę o jak najszybszą odpowiedź i pomoc
Wiadomość 3 z 4 (1 274 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Community Manager

Hej @Kamilsgsp 

Otrzymałem informacje, że została wprowadzona łatka poprawiająca ten błąd. 

Daj nam znać czy nadal pojawiają się problemy z zalogowaniem. 

Wiadomość 4 z 4 (1 265 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

ea-help-promo-2

Masz problem z połączeniem z grą?

Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.

Rozwiązywanie problemów z połączeniem

fifa-20-player-splash

Zabezpiecz swoje konto FIFA

Włącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.

Zobacz więcej w centrum pomocy EA