stycznia 2020
Wiitam, ostatnio przez przypadek usunalem Fife Mobile. Mialem jak do teraz bardzo fajny sklad, a niestety mi sie wszystko usunelo. Czy jest taka mozliwosc przywrocenia konta?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
stycznia 2020
Hej @jnjbhbhvgvgcf
Jeśli wcześniej powiązałeś swoje konto z Google Play, lub z Apple Game Center to wystarczy ponownie zalogować się na urządzeniu tym kontem, aby kontynuować grę.
stycznia 2020
Hej @jnjbhbhvgvgcf
Jeśli wcześniej powiązałeś swoje konto z Google Play, lub z Apple Game Center to wystarczy ponownie zalogować się na urządzeniu tym kontem, aby kontynuować grę.
marca 2020
Jeżeli grałem na guest to jest jakaś szansa? Nie mam id starego profilu, a dział ea to kpina
stycznia 2022
stycznia 2022
Hej @94etoljx9rci
Jeśli masz problem z dostępem do swojego konta Apple sugerowałbym, abyś spróbował odzyskać do niego dostęp. Niestety ale bez tego nie będziesz mógł zalogować się do FIFA Mobile.
sierpnia 2022
sierpnia 2022
grudzień
– ostatnio edytowany
grudzień
przez
EA_Kuba
FIFA mobile jak odzyskać stare kota do gry
grudzień
Hej @4znsauqorf5a
Zgodnie z tym o czym wspomniałem wcześniej, jeśli Twoje konto zostało wcześniej powiązane z Google Play/Game Center/Facebook-iem - wystarczy ponownie zalogować się na to konto.
https://help.ea.com/pl/help/fifa/fifa-mobile/save-your-game-progress-in-fifa-mobile/
grudzień
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA