lipiec
Co mam zrobić gdy nie przychodzą mi wiadomości na Gmail a nie mam podanego 2 maila ani numeru telefonu nic. I nie! Nie mam podanego złego adresu bo przychodziły wiadomości a teraz nagle nic nie przychodzi nie mogę nawet dodać do konta nic bo chcą kod z maila na którego nic nie przychodzi.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
lipiec
Hej @KBrzozaJr39
Na start pamiętaj, by dodać domenę @e.ea.com. do swojej listy kontaktów, by korespondencja od EA nie trafiła do spamu lub kosza.
Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w problemach związanych z kontem EA, więc w przypadku dalszych problemów proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio>
Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ
Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki!
lipiec
Hej @KBrzozaJr39
Na start pamiętaj, by dodać domenę @e.ea.com. do swojej listy kontaktów, by korespondencja od EA nie trafiła do spamu lub kosza.
Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w problemach związanych z kontem EA, więc w przypadku dalszych problemów proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio>
Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ
Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki!
lipiec
lipiec
Hej @KBrzozaJr39
Mógłbyś sprecyzować na jaki adres email wysłałeś wiadomość? @EA_Kalina wspomniała o dodaniu domeny do Twojej listy kontaktów, wysłanie wiadomości email (np. w odpowiedzi na starą wiadomość), nie trafi do naszego zespołu.
Tak jak wspomniała @EA_Kalina sugerowałbym, abyś skontaktował się z nami bezpośrednio poprzez czat.
Uzyskaj pomoc dotyczącą The Play List, zniżki, zawartości do pobrania i nie tylko.
Zajrzyj tutaj, aby uzyskać odpowiedzi.Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.
Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania