Brak bonusów do gry za ea play.

autor: rusin99
Odpowiedz

Pierwszy Wpis

Zaakceptowane rozwiązanie

Brak bonusów do gry za ea play.

[ Edytowane ]
★★★ Newbie

Witam.

Zakupiłem na konsoli ps5 ea play (głównie dla bonusów do gry fifa 23) i nie otrzymałem ich. Żeby otrzymać bonusy wystarczyło wejść do trybu ultimate team, tak też zrobiłem i nie otrzymałem żadnych.

Proszę o pomoc. 

Wiadomość 1 z 3 (843 wyświetleń)
Odpowiedz
0 Kudo

Zaakceptowane rozwiazanie

Dot.: Brak bonusów do gry za ea play.

Community Manager

Hej @rusin99 Jeśli nadal nie otrzymałeś żadnych bonusów za posiadania aktywnego planu EA play na swoim koncie, wyloguj się i zaloguj ponownie do konta PSN w celu synchronizacji. Spróbuj też odnowić licencje. Jeśli na konsoli masz kilka kont sprawdź czy logujesz się tym, na którym zakupiono EA play. W razie dalszych problemów skontaktuj się z nami na naszej stronie. 

EA_PulsarAHQ

Zobacz w watku

Wiadomość 2 z 3 (723 wyświetleń)

Wszystkie odpowiedzi

Community Manager

Hej @rusin99 Jeśli nadal nie otrzymałeś żadnych bonusów za posiadania aktywnego planu EA play na swoim koncie, wyloguj się i zaloguj ponownie do konta PSN w celu synchronizacji. Spróbuj też odnowić licencje. Jeśli na konsoli masz kilka kont sprawdź czy logujesz się tym, na którym zakupiono EA play. W razie dalszych problemów skontaktuj się z nami na naszej stronie. 

EA_PulsarAHQ

Wiadomość 2 z 3 (724 wyświetleń)

Community Manager

Oznaczyłam odpowiedź @EA_Pulsar jako rozwiązanie.

EA_KalinaAHQ

Wiadomość 3 z 3 (689 wyświetleń)

ea-help-promo

Rozwiązywanie problemów z EA Play

Uzyskaj pomoc dotyczącą The Play List, zniżki, zawartości do pobrania i nie tylko.

Zajrzyj tutaj, aby uzyskać odpowiedzi.

ea-promo-2

Zabezpiecz swoje konto EA

Gdy będziesz ustawiać urządzenie jako zaufane, wyślemy Ci kod, by się upewnić się, że Ty to Ty.

Dowiedz się więcej o weryfikacji logowania