EA Bans and Schorsingen - Hoe ze werken en hoe je contact met ons kunt opnemen

door EA_Leeuw
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

EA Bans and Schorsingen - Hoe ze werken en hoe je contact met ons kunt opnemen

[ Bewerkt ]
Community Manager

Hoe EA verbanningen en schorsingen werken

Kom meer te weten over het verschil tussen een schorsing en een blokkering, en ontdek wat je moet doen als je bezwaar wilt maken tegen een actie.

 


We verbannen spelers die onze gebruikersovereenkomst schenden. Als je een verbanning of schorsing op je EA-account hebt ontvangen, voor een bepaalde game of voor je apparaat, dan zullen we je hiervan per e-mail op de hoogte stellen. Bekijk je e-mail of EA-verzoekgeschiedenis voor meer informatie.


 

WAT IS EEN SCHORSING?

Een schorsing is wanneer we je toegang tot een game, of een deel van een game, of je EA-account tijdelijk uitschakelen. We geven vaak een schorsing uit als een waarschuwing over activiteiten op je EA-account die in strijd zijn met onze dienstvoorwaarden of gedragsregels. Ze zijn meestal tijdelijk en verlopen na een bepaalde periode.

 

WAT IS EEN VERBANNING?

Een verbanning is wanneer wij je toegang weigeren tot een game, onderdeel van een game of je EA-account gedurende een langere periode. We geven vaak een verbanning op je EA-account vanwege herhaalde of extreme schendingen van onze dienstvoorwaarden of gedragsregels. Accountverbanningen zijn meestal permanent.

 

Meer informatie over hoe een schorsing of een verbanning werkt is te vinden op onze website.

 

Helaas zijn dit soort sancties niet te bespreken via het forum, wij kunnen vanuit hier namelijk géén tickets voor je aanmaken om de sanctie eventueel te laten onderzoeken.

 

Het beste wat je kunt doen, is een ticket aanmaken voor ons Terms of Service team (afdeling Dienstvoorwaarden in het Nederlands). Dit doe je aan de hand van de volgende stappen:

 

Contact met ons opnemen over verbanningen of schorsingen

Laat het ons weten als je van mening bent dat de verbanning of schorsing van je EA-account (of een van de eraan verbonden platform-accounts) ten onrechte is.

  1. Klik hier om contact met ons op te nemen.
  2. Meld je aan op het EA-account dat verbannen of geschorst is, als je dat nog niet gedaan had.
  3. Klik op het plusteken in het onderdeel E-mail om ons webformulier in te vullen en ons details te geven over je verbanning of schorsing.

We verbannen spelers die onze gebruikersovereenkomst schenden. Als je een verbanning of schorsing op je EA-account hebt ontvangen, voor een bepaalde game of voor je apparaat, dan zullen we je hiervan per e-mail op de hoogte stellen. Bekijk je e-mail voor meer informatie.

 

FIFA-spelers: 

Vergeet niet onze richtlijnen voor FUT-munten en -punten te volgen, en zorg dat je de regels voor FIFA kent, zodat je account niet verbannen of geschorst wordt.

 

LET OP:

Het Positive Play Charter van EA staat centraal in onze regels. De gedragsregels in onze gebruikersovereenkomst verbieden het volgende gedrag van spelers:

  • Ongepast gebruik van in-game ondersteunings- of klachtenknoppen.
  • Valse meldingen doen bij EA-personeel.

We willen al onze spelers zo efficiënt mogelijk helpen, dus neem alleen contact met ons op over echte problemen. Het oneens zijn met een schorsing of verbanning als je de regels hebt overtreden, is niet redelijk. Lees de regels door en neem contact met ons op als je nog steeds van mening bent dat je ze niet hebt overtreden.

EA_LeeuwAHQ
Bericht 1 van 1 (1.650 Weergaven)
0 Kudos

ea-promo

Kun je geen verbinding maken met je game?

Probeer eerst deze stappen als je problemen ondervindt bij het verbinden met een EA-game.

Oplossen verbindingsproblemen

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help