września 2021
– ostatnio edytowany
września 2021
przez
EA_Kuba
Witam, mam pytanie.
Zakupiłem ea play pro, i czy jesli po upłynięciu tego miesiąca kupie sobie w sklepie zwykłą wersje pudełkową fifki, powiedzmy ze wpisze kod gierki na origina to normalnie wszystko co zrobilem przez ten miesiac jest, czy musze kupic wersje ultimate gierki?
września 2021
Hej @rejz1337
Cały progres wypracowany przez Ciebie przez miesiąc gry pozostanie zapisany na Twoim koncie. Jedyne co utracisz to wszystkie korzyści jakie niesie ze sobą wersja Ultimate w EA Play Pro, czyli m. in 1600 FIFA Points co miesiąc.
września 2021
@EA_Kuba A moje pytanie brzmi jakim prawem teraz jest ustalone że przy ea pro dostaje się punkty co miesiąc? Jeżeli nigdzie nie było wcześniej takich informacji. Czysta kpina, serdecznie nie pozdrawiam i pluje na takie firmy które oszukują klientów.
września 2021
Jeśli chcesz być na bieżąco z nowościami dostępnymi w ramach EA Play Pro, możesz śledzić nasz oficjalny kanał Twitter:
Zapisz się również do newslettera, natomiast listę najczęściej zadawanych pytań związanych z EA Play znajdziesz tutaj.
Jeśli nie możesz się połączyć z grą EA, wykonaj poniższe kroki, aby rozwiązać problemy.
Rozwiązywanie problemów z połączeniemWłącz weryfikację logowania, aby chronić swoje dane i uzyskać dostęp do aplikacji FUT Web App.
Zobacz więcej w centrum pomocy EA