Help ons Answers HQ te verbeteren! Meedoen aan onderzoek Nee, bedankt

Re: uitbreiding packet onbruikbaar

door jolijnwilt2
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

uitbreiding packet onbruikbaar

★ Novice

ik heb een tijdje geleden een uitbreiding packet gekocht voor de sims. eerst deed hij het maar nu kan ik niet meer in de huizen van de wereld en kan ik alle meubels en kleding niet gebruiken hij geeft vraagtekens bij die items.

Bericht 1 van 4 (86 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: uitbreiding packet onbruikbaar

★★★★★ Expert
Zorg dat je De Sims 4 hebt ontdaan van alle aangepaste inhoud en repareer daarna De Sims 4 via de Origin cliënt, @jolijnwilt2.

Groetjes.
Bericht 2 van 4 (82 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: uitbreiding packet onbruikbaar

[ Bewerkt ]
★ Expert

@jolijnwilt2 De vraagtekens geven aan dat je gebruik maakt van aangepaste inhoud (custom content of modificaties) die door de laatste update van 21 januari kapot zijn gegaan. Volg de volgende stappen om dat op te lossen.

 

Het is verstandig om vlak na de patchupdate van de Sims alle modificaties die je gebruikt even te verplaatsen naar een nieuwe map, bijvoorbeeld op je bureaublad met de naam: 'nog te testen modificaties'. Verwijder dan ook gelijk het bestand 'localthumbcache.package' uit de map: \Documents\Electronic Arts\De Sims 4. In dat bestand zitten namelijk alle restanten van gebruikte cc en modificaties waar je nu blijkbaar nog last van hebt. Zodra je De Sims 4 opnieuw start, maakt het spel een nieuwe 'schone' versie van de localthumbcache.package aan.

 

Dan is het verstandig om je modificaties te testen op een nieuw spel. Na de test kan je dat spel altijd weer verwijderen of in het vervolg gebruiken voor een nieuwe testronde. Als je veel modificaties gebruikt dan kan je het beste de 50% methode gebruiken.

 

50/50 methode
Dat houdt in dat je eerst de helft van de modificaties terug plaats in de map : \Documents\Electronic Arts\De Sims 4\Mods. Test dit op een nieuw te starten spel en als alles het goed doet dan weet je dat deze modificaties goed en veilig zijn. Plaats die dan in een map op je bureaublad met 'bijvoorbeeld de naam 'veilige of goede modificaties'. Test daarna uit de map met de naam 'nog te testen modificaties' weer een deel. Als dan blijkt dat je spel hapert dan weet je dat de kapotte modificaties in die map zitten. Test daarvan weer de helft en zo verder totdat je alle slechte modificaties hebt verwijderd. Sla in de tussentijd je spel niet op maar verlaat het zonder op te slaan! Als je alles hebt getest, kan je de inhoud van de map met de naam 'veilige of goede modificaties' weer terug plaatsen.

 

Als je modificaties gebruikt moet je rekening houden met de problemen die je nu bent tegengekomen. Zorg ervoor dat je de modificaties net zoals je spel up to date houdt. Bezoek regelmatig de pagina's van de makers en controleer of ze updates hebben.

Als dat niet werkt dan is het verstandig om je spel te repareren in Origin. Klik daarvoor in de spelbibliotheek met de rechter muisknop op de tegel van De Sims 4 en kies in het dropdown menu voor de optie repareren.

Veel plezier met spelen. 😉

Bericht 3 van 4 (76 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: uitbreiding packet onbruikbaar

★ Novice

Wow dankjewelll ik ga kijken of het me lukt haha

Bericht 4 van 4 (70 Weergaven)

Wil je nog meer Sims?

Check onze Sims-forums voor tutorials en allerlei andere Sim-dingetjes.

Meer weergeven

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help