Help ons Answers HQ te verbeteren! Meedoen aan onderzoek Nee, bedankt

uitbreiding niet te zien in het spel

door kyrabach
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

uitbreiding niet te zien in het spel

★★★ Newbie

ik heb zojuist ecologisch leven en de sims 4 jaargetijden gekocht. beide zijn gedownload, factuur is verwerkt etc. 

alleen 4 jaargetijden verschijnt wel in het spel maar ecologisch leven niet. 

 

wat nu? 

Bericht 1 van 4 (111 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: uitbreiding niet te zien in het spel

★★★★★ Expert
Aannemende dat je wel beschikt over het vereiste basisspel op dezelfde Origin / EA account zijn geregistreerd. Heb je ook al de basisstappen dan gedaan, @kyrabach?

Mocht je soms "De Sims 4 Legancy Editie" (moeten zijn gaan) gebruiken, dan wordt deze uitbreiding niet ondersteund daardoor.
Systeemeisen van De Sims 4 (basisspel, normale versie): https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/the-sims/the-sims-4#store-page-section-requirements
Systeemeisen van De Sims 4 Ecologisch Leven (uitbreiding): https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/the-sims/the-sims-4/expansion/the-sims-4-eco-lifestyle#store-...

Groetjes.
Bericht 2 van 4 (101 Weergaven)

Re: uitbreiding niet te zien in het spel

Community Manager

Hey @kyrabach ,

 

Toe voegende aan @RealSimmor0 's geweldige antwoord. Als je inderdaad de Legacy editie hebt omdat de PC/Mac/Laptop helaas niet aan de eisen voldoet en je hebt geen andere PC/Mac/Laptop beschikbaar en de uitbreidingen zijn via Origin aangeschaft kun je het geld terug krijgen. Je doet dit door onze helpdesk een berichtje te sturen en ze te laten weten dat je helaas de uitbreidingen niet kunt spelen omdat je de Legacy editie hebt.

 

Je kunt op de volgende link meer vinden over de Legacy editie en welke uitbreidingen allemaal werken voor de Legacy editie (Alles voor Oktober 2019):

 

https://help.ea.com/nl-nl/help/the-sims/the-sims-4/the-sims-4-legacy-edition/

 

Helaas is de Nederlandstalige telefoonlijn op het moment niet beschikbaar. Twitter en Facebook kun je vinden via EAHelp en mogelijk is dit ook te doen via de Nederlandse mail maar chat/social media is meteen. Zorg ervoor dat de social media kanalen een vinkje hebben zodat je weet dat het het juiste account is.

 

Voor een Engelse chat volg deze stappen:

 

  1. Ga naar https://bit.ly/EAChatSupport en selecteer de Engelse of Amerikaanse vlag
  2. Selecteer chat

Mocht je geen optie hebben tot de chat log dan uit en gebruik de link nogmaals. Vul een naam in waar je comfortabel mee bent tezamen met een andere email waar je toegang tot hebt en druk nogmaals op contactopties en kies chat.

 

- EA_Neil

Neil.png
Bericht 3 van 4 (84 Weergaven)

Re: uitbreiding niet te zien in het spel

★★★★★ Expert
Vanaf de uitbreiding Studentenleven, daar begon het eigen al mee. Toen ook Uitgebreid Breien, Ecologisch leven en Klein Wonen uitkwamen, doken er weer meerdere onderwerpen hierover op.

Alle aanvullende inhoud, die vanaf september 2019 worden uitgebracht zijn niet beschikbaar voor "De Sims 4 Legacy Editie".

Veel spelers hebben "De Sims 4 Legacy Editie" toegevoegd, om er gemeend was dat dit een gratis "uitbreiding" is. Echter dat is het niet. Waarschijnlijk hebben een groot aantal deze oplossing niet eens nodig, maar komen daar pas later achter.

Kan het misschien beter vermeld worden op de product(web)pagina's, @EA_Neil?


Groetjes.
Bericht 4 van 4 (77 Weergaven)

Wil je nog meer Sims?

Check onze Sims-forums voor tutorials en allerlei andere Sim-dingetjes.

Meer weergeven

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help