Help ons Answers HQ te verbeteren! Meedoen aan onderzoek Nee, bedankt

Re: sims magisch rijk

door EA_Neil
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

sims magisch rijk

★★★ Newbie

Ik heb net sims magisch rijk betaald maar niet gekregen hoe kan dit opgelost worden???

Bericht 1 van 3 (72 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: sims magisch rijk

★★★★★ Expert
Het verwerken van de aankoop / bestelling via Origin, kan wel tot 36 uren duren, @vlokje2. Omdat meerdere mensen hun aankopen online dienen te doen, vanwege wereldwijde minder leuke situatie, kan het wat langer duren dan gebruikelijk.
Zorg dat je van te voren bent aangemeld met de juiste Origin / EA account, waar de aankoop / bestelling automatisch op wordt geactiveerd / geregistreerd.
Om aanvullende inhoud te kunnen gebruiken, is het basisspel vereist en dient je computer te voldoen aan beide gevraagde systeemeisen. Ook dient het basisspel op dezelfde Origin / EA account zijn geregistreerd.
Denk er aan dat kinderaccounts geen toegang hebben tot online functies.

Systeemeisen voor De Sims 4 (basisspel, normale versie): https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/the-sims/the-sims-4#store-page-section-requirements
Systeemeisen voor De Sims 4 - Magisch Rijk (aanvulling): https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/the-sims/the-sims-4/addon/the-sims-4-realm-of-magic#store-pag...

Groetjes.
Bericht 2 van 3 (70 Weergaven)
Highlighted

Re: sims magisch rijk

Community Manager

Hey @vlokje2 ,

 

Is dit sinds gelukt? Mocht hij alsnog niet op jouw account staan na de bovenstaande tijd zoals vermeld door @RealSimmor0 of hij is uiteindelijk dubbel betaald neem dan even contact op met onze helpdesk via of de chat of social media zodat ze dit voor je verder kunnen bekijken.

 

Helaas is de Nederlandstalige telefoonlijn op het moment niet beschikbaar. Twitter en Facebook kun je vinden via EAHelp. Zorg ervoor dat ze een vinkje hebben zodat je weet dat het het juiste account is.

 

Dit is hoe je een chat start:

  1. Ga naar https://bit.ly/EAChatSupport en selecteer de Engelse of Amerikaanse vlag
  2. Selecteer chat

Mocht je geen optie hebben tot de chat log dan uit en gebruik de link nogmaals. Vul een naam in waar je comfortabel mee bent tezamen met een andere email waar je toegang tot hebt en druk nogmaals op contactopties en kies chat.

 

- EA_Neil

Neil.png
Bericht 3 van 3 (46 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Wil je nog meer Sims?

Check onze Sims-forums voor tutorials en allerlei andere Sim-dingetjes.

Meer weergeven

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help