Help ons Answers HQ te verbeteren! Meedoen aan onderzoek Nee, bedankt

The Sims 4 - Een Update over Ondersteunde Systemen

door EA_Jason
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

The Sims 4 - Een Update over Ondersteunde Systemen

[ Bewerkt ]
Community Manager

UPDATE

 

We hadden eerst aangekondigd dat we wat veranderingen gingen maken aan de ondersteunde specificaties voor De Sims 4 op PC en Mac in juni 2019.We hebben besloten om deze update uit te stellen tot later dit jaar. Alle spelers kunnen op dit moment alle gereleasde packs spelen en de recentelijk aangekondigde Island Living Expansion Pack, We zullen meer informatie met jullie delen wanneer we bevestiging hebben.

 

Beste Simmers,

 

Vandaag kondigen we een aantal veranderingen aan voor de ondersteunende specificaties van De Sims™ 4 op de PC en Mac. Later dit jaar ondersteunen we De Sims 4 niet langer op Non-Metal Mac OS-apparaten of PC 32-bit besturingssystemen.

 

Apple heeft plannen aangekondigd om ondersteuning voor de grafische verwerkingstechnologie, genaamd OpenGL, langzaam te minderen en over te stappen op een nieuwe technologie die bekend staat als Metal. Vanwege deze verandering zullen we De Sims 4 upgraden om samen te kunnen werken met Metal. Voor spelers die niet kunnen upgraden naar een besturingssysteem dat Metal ondersteunt, is er De Sims™ 4 Legacy Edition. Zie de veelgestelde vragen hieronder.

 

Deze update betekent ook het einde van ondersteuning voor 32-bit besturingssystemen. We evalueren regelmatig onze technologieën, en om het spel te blijven uitbouwen, verbeteren en optimaliseren hebben we besloten om de ondersteuning voor 32-bit besturingssystemen stop te zetten. Als je een PC-speler bent die niet kan upgraden naar een 64-bit besturingssysteem, is er De Sims 4 Legacy Edition. Zie de veelgestelde vragen hieronder.

 

We willen alle Simmers bedanken die De Sims 4 spelen of hebben gespeeld.

 

De Sims 4 Legacy Edition - Veelgestelde vragen

Hoe kan ik aan De Sims 4 Legacy Edition komen?

De Sims 4 Legacy Edition is verkrijgbaar later in 2019. Als je een bestaande De Sims 4-eigenaar bent, staan er instructies op deze pagina die je door de stappen leiden om jouw exemplaar van De Sims 4 Legacy Edition te ontvangen zodra hij wordt uitgebracht. De Sims 4 Legacy Edition is niet beschikbaar voor nieuwe spelers.

 

Wanneer gaat deze wijziging in en vanaf wanneer is De Sims 4 Legacy Edition verkrijgbaar?

De veranderingen zijn gepland voor later in 2019. We zullen jullie een update geven wanneer wij meer informatie hebben.

Wordt De Sims 4 op mijn Non-Metal Mac OS automatisch bijgewerkt naar de legacy-versie?

Nee, je zult De Sims 4 Legacy Edition moeten downloaden. Om te kijken of jouw Mac Metal ondersteunt, ga je naar https://support.apple.com/en-us/HT205073

 

Wordt De Sims 4 op mijn 32-bit automatisch bijgewerkt naar de legacy-versie?

Nee, je zult De Sims 4 Legacy Edition moeten downloaden.

 

Krijgt De Sims 4 Legacy Edition in de toekomst aanvullende content of probleemoplossingen?

Nee, De Sims 4 Legacy Edition krijgt in de toekomst geen aanvullende content of probleemoplossingen.

 

Werken de online onderdelen nog steeds in De Sims 4 Legacy Edition?

De galerie, banners en sociale integraties zullen worden uitgeschakeld. De Sims 4 Legacy Edition staat geen aankoop of weergave van content toe die na de update uitgegeven worden.

 

Welke Accessoirespakketten, Game Packs en Expansion Packs kan ik blijven spelen met De Sims 4 Legacy Edition?

Je kunt alle Accessoirespakketten, Game Packs en Expansion Packs kopen en spelen die tussen 2 september 2014 en totdat de datum van de release vanDe Sims 4: Legacy Edition. Deze bestaan uit Luxe Feestaccessoires, Perfecte Patio Accessoires, Coole Keukenaccessoires, Griezelige Accessoires, Filmavond Accessoires, Romantische Tuinaccessoires, Kinderkamer Accessoires, Achtertuin Accessoires, Vintage Glamour Accessoires, Bowlingavond Accessoires, Fitness Accessoires, Peuter Accessoires, Wasgoed Accessoires, Mijn Eerste Huisdier Accessoires, In de Natuur Game Pack, Wellnessdag Game Pack, Uit Eten Game Pack, Vampieren Game Pack, Ouderschap Game Pack, Jungle Avonturen Game Pack, Beleef het Samen Expansion Pack, Aan het Werk Expansion Pack, Stedelijk Leven Expansion Pack, Honden en Katten Expansion Pack, Jaargetijden Expansion Pack, StrangerVille, Word Beroemd Expansion Pack, Island Living Expansion Pack en elke andere pack die we uitbrengen voor de update.

 

We zorgen ervoor dat wij jullie laten weten welke packs niet meer beschikbaar zullen zijn. 

 

Voor materiaal dat na februari 2019 wordt uitgebracht zul je jouw computersysteem bij moeten werken.

 

Werkt door spelers gemaakte content met De Sims 4 Legacy Edition?

Het is aan de ontwikkelaars van de content of mods om te beslissen of dit beschikbaar blijft voor De Sims 4 en De Sims 4 Legacy Edition.

 

Zullen er verschillende versies van De Sims 4 Legacy Edition zijn voor Non-Metal Mac-besturingssystemen en 32-bit PC-besturingssystemen?

Er is slechts één versie van De Sims 4 Legacy Edition die je kunt downloaden.

 

Werken mijn opslagbestanden nog steeds voor De Sims 4 Legacy Edition?

Ja, je opslagbestanden werken nog steeds voor De Sims 4 Legacy Edition. Nadere instructies worden bekendgemaakt zodra De Sims 4 Legacy Edition wordt uitgebracht.

 

Jason.png
Bericht 1 van 1 (1.832 Weergaven)

Wil je nog meer Sims?

Check onze Sims-forums voor tutorials en allerlei andere Sim-dingetjes.

Meer weergeven

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help