Re: Origin 32- 64- bits Geen sims 4 meer

door EA_Neil
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Origin 32- 64- bits Geen sims 4 meer

★★★ Newbie

Hallo,

 

Ik heb bijna iedere dag hetzelfde probleem. De sims 4 is van mijn pc verdwenen, wanneer ik de sims 4 in origin wil opstarten is hij er nog wel maar alleen de 32 bits versie. Wanneer ik deze opstart zijn al mijn saves weg. De optie om de game properties om te zetten naar 64 bits die zijn niet aanwezig in origin. Wat meestal helpt is de cashe van origin leeghalen maar dat werkt ook niet altijd maar om dit nou bijna dagelijks uit te moeten voeren is volgens mij niet helemaal de bedoeling. Ik heb de sims 4 al van mijn D-schijf naar mijn C-schijf verplaatst om te kijken of dat zal helpen maar dat maakte geen verschil, ook origin al meerdere malen opnieuw geinstalleerd. Iemand enig idee wat dit is en hoe ik het kan oplossen?

Bericht 1 van 3 (184 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Origin 32- 64- bits Geen sims 4 meer

★★★★★ Expert
Onderwerpen die te maken hebben met De Sims 4 zullen beter hier thuishoren: https://answers.ea.com/t5/De-Sims-4/bd-p/the-sims-4-technical-issues-nl


Als je "De Sims 4 Legacy Editie" moet gebruiken, betekent dat jouw computer niet langer voldoet aan de gevraagde systeemeisen van De Sims 4, @bobbiejoy.
Daarmee kan je De Sims 4 nog spelen, alleen wordt er geen ondersteuning meer geboden aan de aanvullende inhoud die vanaf 2020 verschijnt en de online functies.
Wil je deze toch gebruiken, dan dien je te zorgen dat jouw computer weer voldoet aan deze systeemeisen.
Dit betekent ook dat De Sims 4 nog steeds is geïnstalleerd. Verplaatsen van De Sims 4 heeft weinig zin, tenzij je mee vrije harde schijfruimte nodig hebt.
Je spelvoortgang en instellingen worden apart opgeslagen.

De systeemeisen voor De Sims 4 (basisspel, normale (64-bits versie): https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/the-sims/the-sims-4#store-page-section-requirements
Voor het gebruik van aanvullende inhoud bestaan er weer aparte systeemeisen, waaraan jouw computer dient te voldoen, als de aanbevolen systeemeisen van het basisspel.

Ontdoe De Sims 4 van alle aangepaste inhoud ("modificaties"), als je die gebruikt.
De cache van de Origin cliënt leegmaken, zie daarvoor: https://help.ea.com/nl-nl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/
Hernoem de map van De Sims 4 in je "Documenten\Electronic Arts\", bij meerdere mappen met een gelijke naam hier aanwezig, zal je allen moeten hernoemen.
Repareer De Sims 4 via de Origin cliënt en controleer of je beschikt over de laatste versie.

Het is mogelijk dat je de stuurprogramma's van je computer dient bij te werken, als nog beschikbare updates voor Windows te downloaden en installeren.

Start De Sims 4 via de Origin cliënt en niet meer via het eigen snelkoppeling op je Bureaublad.
Je dient alle overige, onnodig openstaande software volledig hebben afgesloten.
Zorg dat de Origin cliënt en de spellen van Origin, samen met hun gegevens lokaal worden bewaard.
Gebruik bij voorkeur een bekabelde internetverbinding.
De "Gebruikersaccountbeheer" en beveiligingssoftware (tijdelijk) uitschakelen.
Start de Origin cliënt als een Administrator.
Een schone start van Windows doen: https://support.microsoft.com/nl-nl/topic/windows-schoon-opstarten-da2f9573-6eec-00ad-2f8a-a97a1807f...

Verwijder alle bestaande versies van de Origin cliënt, ook de "technische previews" dus. Download en installeer de laatste versie van de Origin cliënt: https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/download


Als je zeker weet dat jouw computer voldoet aan deze systeemeisen en je zou "De Sims 4 Legacy Editie" uit nieuwsgierigheid soms hebben geïnstalleerd, dan dien je een reservekopie te maken van je opgeslagen spelvoortgang en instellingen.
Vervolgens De Sims 4 helemaal verwijderen. Hierna De Sims 4 weer opnieuw te gaan downloaden en installeren. Denk er aan om de optie voor "De Sims 4 Legacy Editie" af te vinken.
De computers die gewoon voldoen aan deze systeemeisen hoeven immers deze versie van De Sims 4 niet te gebruiken en dit zal problemen geven als deze blijft gebruikt worden.


Ook kan je jouw DxDiag informatie bij je reactie plaatsen, opgeslagen als een tekstbestand ("DxDiag64.txt" als voorbeeld) en deze weer als een bijlage toevoegen: https://help.ea.com/nl/help/pc/how-to-gather-dxdiag-information/


Groetjes.
Bericht 2 van 3 (173 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Origin 32- 64- bits Geen sims 4 meer

Community Manager (retired)
Hey @bobbiejoy ,
 
Bedankt voor het berichtje! Ik heb jouw bericht inderdaad even overgezet naar het Sims 4 gedeelte zoals @RealSimmor0 voorstelde.
 
Gebruik je toevallig OneDrive of als je op de Mac speelt iCloud voor het opslaan van jouw documenten? Al jouw opgeslagen gezinnen/werelden zullen zich bevinden in jouw documenten onder electronic arts/De Sims 4/saves en niet de plek waar jij het spel zelf geïnstalleerd hebt staan dus mogelijk gaat hier iets fout en kan hij ze niet uitlezen.
 
- EA_Neil
Neil.png
Bericht 3 van 3 (149 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Wil je nog meer Sims?

Check onze Sims-forums voor tutorials en allerlei andere Sim-dingetjes.

Meer weergeven

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help