Help ons Answers HQ te verbeteren! Meedoen aan onderzoek Nee, bedankt

Re: Kan niet aanmelden bij Origin

door RealSimmor0
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Geaccepteerde oplossing

Kan niet aanmelden bij Origin

★ Expert

Toch wel heel jammer dat ik mij niet kan aanmelden bij Origin. Het blijkt dat er een storing is in alle online speltypes. Navraag op twitter leert dat de stroring op online diensten al de hele avond duurt en voor sommigen al rond 18.00 uur is begonnen. Hopelijk dat ik straks weer even kan spelen.

Bericht 1 van 7 (542 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Geaccepteerde oplossing

Re: Kan niet aanmelden bij Origin

★ Expert
Het heeft al met al toch iets meer dan een halve dag geduurd, @RealSimmor0. Vanochtend om 11.00 nog niet. Toen ik om 22.00 weer tijd had verliep alles weer vlekkeloos. Zoals gewoonlijk, gelukkig.

In thread bekijken

Bericht 3 van 7 (513 Weergaven)

Alle reacties

Re: Kan niet aanmelden bij Origin

★★★★★ Expert
Lukt het inmiddels wel weer, @Trismagistos?

Groetjes.
Bericht 2 van 7 (519 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Kan niet aanmelden bij Origin

★ Expert
Het heeft al met al toch iets meer dan een halve dag geduurd, @RealSimmor0. Vanochtend om 11.00 nog niet. Toen ik om 22.00 weer tijd had verliep alles weer vlekkeloos. Zoals gewoonlijk, gelukkig.
Bericht 3 van 7 (514 Weergaven)

Re: Kan niet aanmelden bij Origin

★★★★★ Expert
Het lag dan plaatselijk, want ik kwam gisternavond en vanavond wel aangemeld bij de Origin cliënt, website en forum, @Trismagistos.

Groetjes.
Bericht 4 van 7 (506 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Kan niet aanmelden bij Origin

★★★ Newbie

Ik kan ook niet aanmelden! Het lukt me ook tot nu toe nog niet om deze vraag te stellen op de goede plek/een onderwerp aan te maken. Daarom probeer ik het zo..


Ik wil graag de sims4 kopen en heb een account aangemaakt bij origin. Deze is geverifieerd. Steeds als ik op de pagina van origin wil inloggen krijg ik de melding: "Aanmelden mislukt
Aanmelden momenteel niet mogelijk. Probeer het later opnieuw." Dit veranderd niet. Er aan voorafgaand komt er kort een pop up schermpje in beeld dat meteen weer verdwijnt. Ik heb de pop-ups toegestaan voor deze site, en ze daarna ook in zn geheel toegestaan op mijn laptop, maar dit helpt niet. Het blijft hetzelfde verlopen. Daarna heb ik geprobeerd de Sims 4 te kopen zonder in te loggen, maar wanneer ik op KOPEN klik gebeurt er niets. 

Bericht 5 van 7 (228 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Kan niet aanmelden bij Origin

★★★★★ Expert
Je had een nieuw onderwerp hierover kunnen beginnen bij de technische problemen over Origin: https://answers.ea.com/t5/Technische-problemen/bd-p/origin-nl @suns4stars

Je dient een Origin / EA account te hebben, voor het gebruik van de spellen van EA.

Probeer je aan te melden via de website of de Origin cliënt? Als de ene niet lukt, probeer het bij de andere.

Als je een kinderaccount hebt, dan kan je niet aanmelden op de websites van EA, want je hebt geen toegang tot de online functies.
Je kan alleen aanmelden met je ID via de Origin cliënt.


Als je probeert aan te melden via Origin cliënt:
Nagaan dat je de juiste Origin / EA account gebruikt. Bij voorkeur en indien mogelijk je volledig e-mail adres gebruiken, die je overneemt met de "Kopiëren" en "Plakken" functies.
De cache van de Origin cliënt leegmaken, zie daarvoor: https://help.ea.com/nl-nl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/
Je dient overige en onnodige openstaande software volledig hebben afgesloten, waaronder ook je beveiligingssoftware.
Gebruik een bekabelde internetverbinding en de computer eens direct aansluiten op de modem / router van de internetaanbieder. Overige apparaten ontkoppelen en uitzetten. Met andere kabels(s) en poorten uitproberen. Standaardwaarden fabrikant van de modem / router van de internetaanbieder terugzetten. Controleren of je juiste poorten openstaan. Software van de modem / router van de internetaanbieder bijwerken.
Verlaag de instellingen van "Gebruikersaccountbeheer", door de schuifbalk op de laagste stand te zetten en de acties bevestigen. https://support.microsoft.com/nl-nl/help/2526083/disabling-user-account-control-uac-on-windows-serve...
De Origin cliënt starten als Administrator.

Zorg dat je de laatste versie van de Origin cliënt hebt geïnstalleerd. Deze is te downloaden vanaf: https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/download
Dan dien je eerste alle huidige versie ervan hebben verwijderd. Zie daarvoor: https://help.ea.com/nl-nl/help/origin/origin/manually-uninstalling-origin
Waaronder ook de "technische previews" (of te wel bèta versie).

Het is mogelijk dat je ook nog de stuurprogramma's van je computer dient te gaan bijwerken. Start bij die van je videokaart en denk er aan om na de installatie de computer opnieuw te starten.

Het is mogelijk dat er nog updates voor Windows beschikbaar zijn, die je eerst nog moet gaan downloaden en installeren. Aansluitend dan de computer opnieuw starten en de stappen herhalen.
https://support.microsoft.com/nl-nl/help/4027667/windows-10-update


Mocht er een foutmelding over een ontbrekende bestand genaamd "MSVCP140.dll" en/ of "VCRuntime.dll" verschijnen, dan zijn de Microsoft Visual C++ hulpbibliotheken niet (goed) geïnstalleerd.
Deze worden hier uitgebreider behandeld: https://answers.ea.com/t5/Technische-problemen/origin-wilt-niet-doawloaden/m-p/9848456#M7644 of https://answers.ea.com/t5/Technische-problemen/Foutmeldingen-bij-downloaden-Origin-VCRUNTIME140-ddl-... en https://support.microsoft.com/nl-nl/help/2977003/the-latest-supported-visual-c-downloads


Via Origin website:
Nagaan dat je de juiste Origin / EA account gebruikt. Bij voorkeur en indien mogelijk je volledig e-mail adres gebruiken, die je overneemt met de "Kopiëren" en "Plakken" functies.
Zorg ervoor dat je webbrowser is bijgewerkt.
De cookies wissen en cache van de webbrowsers leegmaken.
Gebruik een bekabelde internetverbinding.
De beveiligingssoftware (tijdelijk) uitzetten.
Start de webbrowser in de veilige modus, gebruik een privé tabblad / venster, of een nieuw profiel aanmaken, indien deze opties beschikbaar zijn.
Met een andere webbrowser dan Internet Explorer, Microsoft Edge of Google Chrome gaan proberen.


Een schone start van Windows gaan doen: https://support.microsoft.com/nl-nl/help/929135/how-to-perform-a-clean-boot-in-windows


Wachtwoord van je Origin / EA account wijzigen: https://signin.ea.com/p/web/resetPassword? Kies voor een uniek en sterk nieuw wachtwoord, minimaal 12 tekens. Doe het voor het juiste Origin / EA account. Na elke poging zal 1½ uur moeten wachten.
Het wachtwoord van een kinderaccount kan je zo wijzigen: https://help.ea.com/nl/help/account/update-your-child-s-underage-account-password/


Een nieuw Windows gebruikersaccount met Administrator rechten aanmaken, daarmee je gaan aanmelden en het zo nogmaals gaan proberen.
https://support.microsoft.com/nl-nl/help/4026923/windows-10-create-a-local-user-or-administrator-acc...


Mocht je nog een andere foutmelding zien, dan graag hiervan een schermafdruk maken, vervolgens opslaan als een *.jpg afbeelding en deze weer als een bijlage toevoegen bij je reactie.


Groetjes.
Bericht 6 van 7 (226 Weergaven)

Re: Kan niet aanmelden bij Origin

★ Expert

@suns4stars Welk besturingssysteem gebruik je? Als je MacOS gebruikt geef dan even de naam van het systeem door en ook de specificaties van je laptop. De laatste tijd zien we wel vaker spelers die gebruik maken van MacOS die problemen hebben met aanmelden bij Origin. Ook als je gebruik maakt van Windows is meer informatie welkom. In beide gevallen, dus met MacOs en met Windows doe je er verstandig aan om de Origin applicatie/het programma te downloaden en te installeren. Als het daarmee niet lukt geef dan vooral welk systeem je gebruikt.

 

Alvast bedankt.

 

Bericht 7 van 7 (222 Weergaven)

Wil je nog meer Sims?

Check onze Sims-forums voor tutorials en allerlei andere Sim-dingetjes.

Meer weergeven

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help