Help ons Answers HQ te verbeteren! Meedoen aan onderzoek Nee, bedankt

Re: Kan geen verbinding maken met gallerij

door EA_Neil
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Re: Kan geen verbinding maken met gallerij

[ Bewerkt ]
Community Manager

Hey,

 

Ik heb een paar berichtjes in deze discussie aangepast omdat het toch wat persoonlijk werd. Houd in de gaten dat dit geen live support platform is en we allemaal elkaar proberen te helpen.

 

@Weirdgirll ,

 

Als Origin online staat en je verder geen programma's draait zoals AVG kan het het waard zijn de volgende stappen ook nog eens te proberenn:

 

1. Sluit Origin af als deze aan staat.

2. Ga naar https://help.ea.com/nl/help/pc/connection-troubleshooting-advanced-pc/ en volg de stappen 'maak je DNS leeg'.

3. Herstart de laptop hierna en start Origin op als administrator (rechterklik op het Origin icoontje en start als admin).

4. Voordat je de Sims 4 opstart, ga naar de spelbibliotheek en rechter muisklik op De Sims 4 en selecteer eigenschappen.

5. Ga naar geavanceerde startopties in het nieuwe menu en controleer of het starten op Sims 4 64 bit staat. De 32 bit kan namelijk niet online. 

6. Als hij op 64 bit staat start De Sims 4 en in het spel ga naar de gameopties en kijk of je onder de andere opties het vinkje kunt vinden dat je online toegang hebt want dat kun je in De Sims 4 zelf ook uitschakelen.

 

Mocht niks hiervan werken wil ik je vragen direct contact te zoeken met onze helpdesk via of de chat of social media (Twitter/Facebook) want dan is het goed mogelijk dat er een programma een conflict heeft met De Sims 4 en hierdoor geen toegang geeft. Ze zullen je mogelijk vragen een MsInfo te maken en toe te voegen aan de zaak zoals gelezen kan worden op https://help.ea.com/nl/help/pc/how-to-find-and-attach-your-msinfo/ . Omdat dit bestand aardig wat info geeft over de programma's die jij draait en foutmeldingen wil ik je aanraden deze niet online op onze forums te plaatsen.

 

Helaas is de Nederlandstalige telefoonlijn op het moment niet beschikbaar. Twitter en Facebook kun je vinden via EAHelp. Zorg ervoor dat ze een vinkje hebben zodat je weet dat het het juiste account is.

 

Dit is hoe je een chat start:

 

  1. Ga naar https://bit.ly/EAChatSupport en selecteer de Engelse of Amerikaanse vlag
  2. Selecteer chat

- EA_Neil

Neil.png
Bericht 11 van 11 (42 Weergaven)

Wil je nog meer Sims?

Check onze Sims-forums voor tutorials en allerlei andere Sim-dingetjes.

Meer weergeven

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help