Help ons Answers HQ te verbeteren! Meedoen aan onderzoek Nee, bedankt

Re: Bug: Zak over het hoofd

door Trismagistos
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Bug: Zak over het hoofd

[ Bewerkt ]
★★★ Newbie

Wanneer ik met mijn sims familie ga reizen naar een andere locatie, heeft iedereen overal een zak (van ecologisch leven) over het hoofd. Dit terwijl ik dit zelf niet heb ingesteld. Ik vind dit heel vervelend. Hoe los ik dit op? 

Bericht 1 van 3 (190 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Bug: Zak over het hoofd

★★★★★ Expert
Heb je dan al eens met een andere Sim of huishouden geprobeerd, of je daar hetzelfde tegenkomt, @Sharonsims1999? Het ka neen gedane actie of besluit zijn, die beschikbaar is met deze uitbreiding.
Zo nodig de basisstappen doen.

Groetjes.
Bericht 2 van 3 (180 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: Bug: Zak over het hoofd

[ Bewerkt ]
★ Expert

@Sharonsims1999 Komt dit verschijnsel alleen voor als je naar een specifieke buurt reist of zie je dit altijd als je met de familie gaat reizen?

'Wij dragen zakken' is een van de  buurtactieplannen dat actief kan zijn als je het uitbreidingspakket Ecologisch Leven hebt geïnstalleerd. Dat kan ook voorkomen zijn als je in een andere buurt terecht komt. Er is een groot aantal buurt actieplannen en per buurt kunnen er maximaal 4 actief zijn. Als je deze plannen lastig vindt, kan je daar op twee eenvoudige manieren vanaf komen.

 

1) Speel een familie in de buurt waar je dit verschijnsel tegenkomt en klik op een gemeenschapsstembord of de brievenbus om te stemmen voor een ander gemeenschapsactieplan.

2) Cheat (door ctrl, shift en c gelijktijdig in te toetsen en de cheatcode 'testingcheats on' [zonder de aanhalingstekens] in het raam linksboven in te toetsen) hiermee kan je door op de brievenbus te (shift) klikken het geldende buurtactieplan herroepen! Op de brievenbus te klikken biedt dan nog meer opties om te cheaten. Je kan dan ook gelijk weer een nieuw buurt actie plan in werking stellen.

 

Het screenshot laat je het buurtplan 'Wij dragen zakken' zien.

 

Schermafbeelding 2021-02-08 201132.png

 

Veel plezier met spelen. 😉

Bericht 3 van 3 (175 Weergaven)

Wil je nog meer Sims?

Check onze Sims-forums voor tutorials en allerlei andere Sim-dingetjes.

Meer weergeven

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help