[GIDS] FIFA 23 - Hoe rapporteer ik een bug?

door EA_Leeuw
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

[GIDS] FIFA 23 - Hoe rapporteer ik een bug?

[ Bewerkt ]
Community Manager

Hallo allemaal,

 

Welkom bij de FIFA 23 - Bug rapporteer sectie van het Nederlandstalige AHQ forum.

 

We doen ons best bij het ontwikkelen van onze games, maar helaas zijn software bugs een realiteit bij game-ontwikkeling. Hoewel we eraan werken om er zoveel mogelijk te pletten voor de lancering, weten we dat sommigen er doorheen kunnen glippen.

 

We willen ervoor zorgen dat je de best mogelijke gameplay-ervaring hebt, dus we stellen het op prijs als je de tijd neemt om eventuele bugs te melden of ons feedback te geven over je ervaring.

 

Wanneer je een bug meldt, beoordelen we de rapporten en werken we samen met het game-ontwikkelingsteam om de gerapporteerde bugs en problemen te identificeren die de meeste invloed hebben op onze spelers.

 


 

Bewaar alle berichten in de juiste sectie:

  • Algemene discussie: Feedback en discussiepunten moeten op het Algemene discussie-forum worden geplaatst,
  • Technische problemen: Advies en bespreking van technische problemen moeten worden gepost op het forum voor Technische problemen,
  • Bug rapporten: Rapporten over bugs en glitches moeten hier in het Bug rapporten-forum worden geplaatst.

Het kan soms verwarrend zijn of een probleem te wijten is aan een bug of een technisch probleem. Het is niet erg als je niet zeker weet waar je moet posten, maar als vuistregel geldt dat een bug in een patch/update moet worden opgelost en een technisch probleem kan worden opgelost met probleemoplossing.

 

  • Bugs omvatten zaken als problemen met de bewegingselementen, ontbrekende texturen, gebroken animaties, enz.,
  • Technische problemen zouden bestaan uit crashes bij het opstarten, instabiliteit van het spel en prestatieproblemen, enz.

Bij het verstrekken van informatie over een bug rapport, is posten in een bestaand topic oké en aan te raden, als je probleem precies hetzelfde is als waar het oorspronkelijke topic over gaat. Als je een soortgelijk probleem ervaart met kleine variaties, maak dan je eigen onderwerp aan.

 

  • Als je meerdere bugs ervaart, maak dan voor elke bug een apart topic aan. Hoewel dit misschien vervelend lijkt, helpt het ons om de bugs te doorgronden en een effectievere ervaring voor jou en ons te maken,
  • Plaats een onderwerp met een duidelijke samenvatting van je probleem. Berichten beginnen met "Ik heb hulp nodig!" of "Kan niet spelen, wat er ook gebeurt" maakt je probleem alleen maar moeilijker om te begrijpen of op te lossen. We begrijpen dat emoties hoog kunnen oplopen bij het omgaan met technische problemen of bugs, maar posten op een beledigende of minachtende manier wordt niet getolereerd en bevordert niet ons doel om het breedste publiek van spelers op dit forum te helpen.

Het invullen van een Bug rapport:

Een essentieel onderdeel van een bug rapport is dat we het probleem dat je meemaakt, kunnen reproduceren. Het hebben van duidelijke tekst over wat je hebt gedaan, of een video, kan voor ons levensreddend zijn. In de onderstaande velden is het erg belangrijk voor ons dat we begrijpen wat je bedoelt als er een bug optreedt. Het gebruik van duidelijke en gemakkelijke beschrijvingen helpt veel.

 

Voorbeeld.

Voorbeeld.png

 

Ik kan niet posten - Ik krijg een foutmelding:

Als je problemen hebt met het plaatsen van je bug rapport, zorg er dan voor dat je het laatste deel van de bug rapport-sectie invult en vergeet niet om eventuele extra informatie op te schrijven die je misschien hebt gemist.

 

Voorbeeld 2 klein.png

 

Bedankt voor het lezen van deze gids en heel erg bedankt voor je hulp!

- Het EA-team

EA_LeeuwAHQ
Bericht 1 van 1 (1.029 Weergaven)
0 Kudos

fifa-20-promo-splash

Kun je geen verbinding maken met je game?

Probeer eerst deze stappen als je problemen ondervindt bij het verbinden met een EA-game.

Oplossen verbindingsproblemen

fifa-20-promo-splash-2

Je FIFA-account beveiligen

Schakel aanmeldingsverificatie in voor toegang tot de FUT-webapp en de Companion-app en om je informatie te beveiligen.

Bekijk meer op EA Help