Re: crash en geen vrienden

door VanityChrystal
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

crash en geen vrienden

★★★ Newbie

Hoii,  sinds kort alle mods verwijdert,  game blijft crashen . Geen vrienden meer alleen de beer van toen ik 1 was. Mn pc blijft ook crashen zelf terwijl ik er nieteens mee bezig ben. Hoe verhelp ik dit probleem. 

Bericht 1 van 6 (187 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: crash en geen vrienden

★★★★★ Expert
Als jouw computer buiten De Sims 4 al gaat vastlopen en/of zichzelf opnieuw starten, dan zal er ergens iets misgegaan zijn, @VanityChrystal.


Start met de basisstappen helemaal gaan doen.

Het is mogelijk dat er bepaalde rechten ontbreken, beschadigde spelgegevens aanwezig zijn, onjuiste instellingen als je bepaalde software hebt draaien, die hierbij een oorzaak kunnen hebben.

Daarna de stuurprogramma's bijwerken.
https://www.nvidia.com/Download/index.aspx?&lang=en-us https://downloadcenter.intel.com https://www.amd.com/en/support

Vervolgens alle nog beschikbare updates voor Windows installeren.
ms-settings:windowsupdate?

Nagaan dat jouw computer wel voldoet aan de gestelde systeemeisen.

Windows Schoon Starten: https://support.microsoft.com/nl-nl/kb/929135

Lees dan aansluitend de uitgebreide stappen.

Eens proberen via een nieuw gemaakte, lokale Windows gebruikersaccount met Administrator rechten.
https://support.microsoft.com/nl-nl/windows/een-lokaal-gebruikers-of-administrator-account-maken-in-...

Laat jouw computer eens goed controleren op fouten en mogelijke besmettingen.
Start een Opdrachtprompt als Administrator.
Dan typ je deze opdrachten (zonder dubbele aanhalingstekens) en bevestig steeds met de Enter toets in te drukken:
"sfc/scannow"
"DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth"
"chkdsk /f c:"
Dit kan een lange tijd duren. Ook is er een internetverbinding nodig.
Het venster van de Opdrachtprompt pas sluiten, wanneer alle hulpprogramma's helemaal klaar zijn. Er zullen resultaten getoond worden.

Laat je computer een volledige scan doen van jouw computer met een bijgewerkte beveiligingssoftware (laatste product update geïnstalleerd en definities jonger dan 24 uren).

Anders dien je een schone installatie van Windows 10 te gaan doen, nadat je eerst nog wel een reservekopie hebt gemaakt van al jouw belangrijke en persoonlijke gegevens.


Mocht je soms een foutmelding of zo iets zien, dan hiervan een schermafdruk maken, opslaan als een afbeeldingsbestandstype en toevoegen als een bijlage bij je reactie.

De systeemeisen voor De Sims 4 (alleen basisspel, de normale (64-bits) versie): https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/the-sims/the-sims-4#store-page-section-requirements

Plaats je DxDiag informatie, opgeslagen in een tekstbestand, toevoegen als een bijlage bij je reactie: https://help.ea.com/nl/help/pc/how-to-gather-dxdiag-information/


Groetjes.
Bericht 2 van 6 (180 Weergaven)

Re: crash en geen vrienden

Community Manager (retired)
Hey @VanityChrystal,

Dat hij crashed buiten het spel om baart mij inderdaad wel een beetje zorgen en het kan een goed idee zijn de computer eens door iemand na te laten kijken.

Voor de Sims zelf, kun je ons toevallig laten weten hoe jij jouw mods verwijdert hebt en of dit alleen gebeurt in al bestaande families of ook nieuwe werelden/gezinnen na het verwijderen van de mods?

- EA_Neil
Neil.png
Bericht 3 van 6 (175 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos
Highlighted

Re: crash en geen vrienden

★★★ Newbie

Hey ,

Dit gebeurd in alle gezinnen , ik krijg 1 gezin nieteens meer opgestart , hij blijft switchen tussen familie kiezen en stad kiezen, en dan constant. 

Ik heb ze delete uit de map mods en uit downloads. Ik heb dit gezien via een filmpje op youtube dus dacht dat dit wel juist zou zijn.

mvg 

Bericht 4 van 6 (168 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Re: crash en geen vrienden

[ Bewerkt ]
Champion

Heb je ook het bestand localthumbcache.package verwijderd uit de map \Documents\Electronic Arts\De Sims 4, @VanityChrystal? In dat bestand zitten namelijk de restanten van de gebruikte modificaties. Zodra je dat bestand hebt verwijderd kan De Sims met een nieuw en 'schoon' bestand beginnen. Als je De Sims 4 start maakt het spel zelf een nieuw bestand aan dus daar hoe je je geen zorgen over te maken.  

 

Maar zoals @EA_Neil al aangaf als jouw pc ook crasht zonder de Sims te spelen is er heel wat anders aan de hand. Zou je hier ook eens de specificaties van jouw computer willen aangeven? Speel je op een windows computer of met een Mac? Als we dat weten kunnen we je al beter helpen.

 

Hartelijke groet. 😉

CCP Champion Banner - Red.png


Let op:
ik ben een vrijwilliger - ik werk dus niet voor EA. / Klik op "Ik ook" - Als je hetzelfde probleem hebt
Geef XP – Voor nuttige opmerkingen (help anderen vooruit) en markeer de oplossing - Als een antwoord jou heeft geholpen.


Bericht 5 van 6 (162 Weergaven)

Re: crash en geen vrienden

★★★★★ Expert
Als je problemen hebt met De Sims 4 tijdens het spelen of zelfs niet meer kunnen starten en je gebruikt aangepaste inhoud, dan kan deze hiervoor zorgen, @VanityChrystal. Om dat te verhelpen zal je alle aangepaste inhoud moeten verwijderen en daarna De Sims 4 via de Origin cliënt gaan repareren.

Voldoet jouw computer ook aan de gestelde systeemeisen van De Sims 4?

Maar, als jouw computer buiten De Sims 4 al begint met vastlopen, samen met foutmeldingen en/of zichzelf opnieuw starten, dan betekend dat er toch iets mis is met jouw computer.

Plaats je DxDiag informatie, opgeslagen in een tekstbestand en daarna deze als een bijlage toevoegen bij je reactie: https://help.ea.com/nl/help/pc/how-to-gather-dxdiag-information/
Klik op de knop "Beantwoorden" en dan rechts onderaan zal je een paperclip pictogram met een knop "Bladeren" zien staan, die je hiervoor dient te gebruiken.

Zie de eerder genoemde suggesties. Probeer het eens met een andere computer.

Groetjes.
Bericht 6 van 6 (137 Weergaven)
Beantwoorden
0 Kudos

Wil je nog meer Sims?

Check onze Sims-forums voor tutorials en allerlei andere Sim-dingetjes.

Meer weergeven

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help