Samevoeging van een aantal bug-achtige symptomen

door Trismagistos
Beantwoorden

Oorspronkelijke bericht

Samevoeging van een aantal bug-achtige symptomen

[ Bewerkt ]
Champion

Samevoeging van een aantal bug-achtige symptomen 

 

Product: De Sims 4
PlatformPC
In welke taal speel je de game?  Nederlands (probleem komt ook voor in alle talen)
Hoe vaak komt de bug voor?  Vaak (50% - 99%)
Wat is je huidige versienummer van het spel?  1.90.375.1030
Welke uitbreidingen, gamepacks en accessoirespakketten heb je geïnstalleerd?  Alle beschikbare

Stappen:

Hoe kunnen we de bug zelf vinden?  Moeilijk te reproduceren omdat dit kan variëren. Zie commentaar voor meer details
Wat gebeurt er als de bug optreedt?  Sims komen (te) vroegtijdig thuis van werk/school en/of naschoolse activiteiten. Volgens schema en kalender zouden ze nog gewoon bij deze activiteit moeten zijn. Meestal krijgen ze wel betaald voor de tijd dat ze op het werk waren, maar soms ook helemaal niet. Dit probleem heeft ook effecten op hun prestaties en groeimogelijkheden.
Wat verwacht je te zien?  Sims blijven autonoom op het werk/op school totdat hun tijd om is, tenzij ik ze eerder thuis laat komen of hun activiteit afbreken voor iets anders.  
Heb je aanpassingen met de game geïnstalleerd, bijvoorbeeld aangepaste inhoud of mods?  Nooit gebruikt. (Als je wel mods gebruikt of hebt gebruikt volg eerst de aanwijzingen in deze link)
Is dit probleem opgetreden na een specifieke patch of wijziging die u in uw systeem hebt aangebracht?
 Neutraal/niet zeker

Dit probleem treedt op onder verschillende omstandigheden, vandaar dat het niet kan worden aangemerkt als een bug als zodanig. Het behoort tot de symptomen van een fout of meerdere fouten die optreedt/optreden. Deze symptomen kunnen variëren. 

  • Alleen sommige Sims komen thuis
  • Alle Sims komen thuis
  • Alleen de actieve Sim komt thuis

Vanwege deze fout/fouten zijn deze symptomen niet eenvoudig op te lossen Het oplossen van één symptoom leidt dus niet noodzakelijkerwijs tot het oplossen van alle voorkomende gevallen en deze situaties kunnen dus opnieuw optreden.

 

Dit bericht is bedoeld voor alle berichten waarbij het onduidelijk is wat de oorzaak zou kunnen zijn. Er zijn ook specifieke threads die je kunt gebruiken als je weet wat het probleem heeft veroorzaakt. Zie hieronder voor thread links

 

Gevallen waarin dit gebeurt

  • Al je met je Sims naar CAS (Creëer een Sim) gaat
  • Sims die geacht wordt naar het werk te zijn gegaan, zijn op een andere kavel of plaats als het werk begint. Ze komen thuis als een ander gezinslid naar huis gaat of, als het de enige Sim op de andere kavel is, verschijnen ze weer zodra de thuiskavel is/wordt geladen.

ACTUEEL 

ACTIEF 

EXTRA INFORMATIE

Zie ook de Engelstalige pagina met bug rapporten en de reactie van @crinrict  [SYMPTOM] Sims come home from work/school early - Page 5 - Answer HQ

 

WORKAROUNDS EN BUG FIXES 

Er zijn reparaties mogelijk met modificaties die door EA niet officieel zijn toegestaan maar oogluikend worden getolereerd: https://answers.ea.com/t5/Bug-Reports/INFORMATION-Common-Game-Fixing-Mods-Hero-Approved/m-p/9836185#... Als je die wilt gebruiken let dan vooral op als er door EA nieuwe patchupdates worden uitgebracht. Ook het gebruik van deze modificaties is volledig voor eigen risico

CCP Champion Banner - Red.png


Let op:
ik ben een vrijwilliger - ik werk dus niet voor EA. / Klik op "Ik ook" - Als je hetzelfde probleem hebt
Geef XP – Voor nuttige opmerkingen (help anderen vooruit) en markeer de oplossing - Als een antwoord jou heeft geholpen.


Bericht 1 van 1 (1.382 Weergaven)

Wil je nog meer Sims?

Check onze Sims-forums voor tutorials en allerlei andere Sim-dingetjes.

Meer weergeven

ea-help-promo-2

Houd je account veilig

We controleren of jij het bent door je een code te sturen voor je vertrouwde apparaten.

Meer over aanmeldingsverificatie op EA Help